GK elektro crop

Even Stenvaag Leira blitt hentet tilbake til GK

GK etablerer GK Elektro AS

GK utvider sitt fagområde og etablerer selskapet GK Elektro for å kunne tilby sine kunder komplette tekniske løsninger i både nye og eksisterende bygg.

GK Norge AS har fra før separate avdelingsstrukturer for ventilasjon, kuldeteknikk og byggautomasjon og datterbedriftene GK Rør AS og GK Montasje AS.
GK Elektro AS etableres med forretningsadresse i Oslo, men skal etter hvert etablere og utvikle avdelinger regionalt i samspill med GK Norges kontorer.
- Dette er en strategisk svært viktig etablering for GK i Norge for å møte en stadig økende etterspørsel etter totalteknisk entreprise og service, sier styreleder i GK Elektro, Geir Bjørke.


Som administrerende direktør for det nye selskapet har Even Stenvaag Leira blitt hentet tilbake til GK. Stenvaag Leira har tidligere jobbet seks år i GK, sittet i regionledelsen i GK i Oslo og var distriktssjef for byggautomasjon. Før dette jobbet han 10 år i Moelven Elektro hvor han var med på å bygge opp Oslo-avdelingen. De siste tre årene har han sittet i ledelsen ved Fagskolen i Oslo.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.