labview 2014

Oppgraderinger for innsamling, analyse og presentasjon av dataset

Gjør raske og bedre beslutninger med LabVIEW 2014

LabVIEW 2014 programvare legger til nye funksjoner for innsamling, analyse og presentasjon av data fra hvor som helst, når som helst. Den siste versjon av LabVIEW inkluderer 13 brukerdrevne funksjoner.

NI, leverandør av løsninger som gjør at ingeniører og forskere kan løse noen av verdens største tekniske utfordringer, publiserer at LabVIEW 2014 systemdesign programvare, hjertet i NI plattformen, med oppgraderinger for innsamling, analyse og presentasjon av datasett slik at man kan gjøre informerte beslutninger raskt. Det grafiske programmeringsverktøyet LabVIEW 2014 standardiserer måten brukere gjør samhandling med maskinvare på, gjennom gjenbruk av samme kode og prosesser over flere systemer, og som skalerer applikasjoner for fremtiden. Dette sparer tid og penger etter hvert som teknologien går fremover, kravene vokser og presset om kortere tid til markedet øker.

“Bruk av LabVIEW og CompactRIO maskinvare fra NI gjorde at en av de største kommunale strømleverandørene i Nord-Amerika kunne implementere desentraliserte og distribuerte løsninger til en lavere kostnad og redusert risiko og tid til markedet. Denne løsningen gjør at kunden kan samle inn, analysere og presentere data for å kunne prioritere prosjekter som forbedrer nettstabiliteten og optimaliserer vekstadministrasjon,” sier Bob Leigh, president og CEO i LocalGrid Technologies.

LabVIEW 2014 forenkler også kjøp gjennom LabVIEW suites, som tilbyr relevante og essensielle LabVIEW-tillegg og komplementær programvare spesifikk for automatisk test, embedded-styring og overåkning, “hardware-in-the-loop” og sanntidstest. I tillegg har LabVIEW 2014 tilgang til banebrytende datainnsamlingsutstyr, som det robuste og fleksible 4-spors CompactDAQ-systemet og CompactRIO, progamvaredesignede instrumenter som PXI Express 8-kanals høyoppløselig oscilloskop og det programvarebaserte alt-i-ett instrumentet VirtualBench.

LabVIEW 2014 inkluderer nye funksjoner for bedre beslutninger, som:

  • DataFinder Federation-teknologi—Brukere kan intuitivt søke data på en lokal lagringsenhet, nettverk eller over hele verden Nye innebygde algoritmer—En rikere distribusjon av analyse, inkludert .m-filer for NI Linux Real-Time og bildefunksjoner til FPGAer
  • Data Dashboard for LabVIEW—Brukere kan enkelt og sikkert lage mobilgrensesnitt og visualisere innsamlet data, og gjøre informerte beslutninger under veis uten ekspertise fra en utvikler av mobilt utstyr
  • Den siste versjon av LabVIEW inkluderer 13 brukerdrevne funksjoner som optimaliserer produktivitet i kodingen, utvidet online-opplæring og trening for LabVIEW RIO-applikasjoner inkludert med “active software service”, og nye verktøy fra LabVIEW Tools Network, som LabSocket System fra Bergmans Mechatronics LLC. Dette systemet gir fjernaksess til LabVIEW-applikasjoner fra PC eller mobile nettlesere, uten behov for tilleggsprogrammer i nettleseren eller egen “kjøremotor” på klientsiden.

For å vite mer om LabVIEW 2014, se What’s New in LabVIEW 2014 (video), start evaluating LabVIEW 2014 i dag eller shop the new LabVIEW suites.

SINTEF_5G_7 crop

Industri 5.0 - Mennesket i fokus

Industri 5.0 handler om å løfte blikket litt. Løfte blikket ut av bedriften og ta innover seg de store samfunnsutfordringer man står oppi. – Det være seg bærekraft, et viktig element, og det vi kaller resiliens, altså evnen til å motstå alle disse hendelsene som skjer rundt oss hele tiden. Enten det er kriger eller pandemier, eller en brå slutt i forsyningskjedene, og samtidig gå i mennesket – settes i fokus på en litt ny måte, sier Bjørnar Henriksen, seniorforsker, SINTEF Digital Teknologiledelse.

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

AMNYTT 02 2024 kollasj crop

AMNYTT 02 2024 er publisert


  •  

  • Konseptet Industri 4.0 ble lansert av den tyske regjering høsten 2011. Nå har EU tatt et nytt initiativ. Industri 5.0 er lansert. I erkjennelsen av at teknologi fungerer ikke uten god og riktig involvering av mennesker rettet det nye initiativet seg mot utnyttelsen av mennesket i det totale bilde. I tillegg tar Industri 5.0 også hensyn til miljømessige forhold. 


les mer...