Product picture CM-TCS.22S

Kan termineres uten bruk av verktøy

Fornyelse av temperaturovervåkere

Temperaturovervåkere i nytt lekkert design med større bruksområde og marinegodkjenning (GL). CM-TCS temperatur-/motorovervåkningsreléer kan brukes til temperaturmåling i faste-, flytende- eller gassmedier fra -50 til +200°C.

Temperaturen blir registrert av en sensor (PT100) som kobles til temperaturovervåkeren. Når temperaturen går over eller under innstilt grenseverdi vil reléet gi et signal.

Temperaturovervåkerne leveres med to forskjellige typer tilkoblingsklemmer og er ideell for universell bruk. Det er mulig å tilkoble ledere opp til 2 x 2,5 mm2, massiv-, mange- eller fintrådet, med eller uten endehylser.  Med vår nye Easy Connect innstikksklemme kan du terminere uten bruk av verktøy/evt. avlaste klemme med en skrutrekker.

Eksempler på anvendelse
- Temperaturovervåking i pitch kontroll av vindturbin og baugtrustere
- Motor- og systembeskyttelse
- Kontroll og regulering av varmeelement i tavler og skap
- Frostovervåking
- Temperaturgrenser for prosessvariabler, f.eks. i emballasje, galvanisering eller andre steder i industrien
- Kontroll av systemer og maskiner som oppvarming, air-condition og ventilasjon, solfangere, varmepumper eller varme i vannforsyningssystemer
- Lager- og giroljeovervåking
- Kjølevæskeovervåking
- Overvåking av motorer, generatorer og transformatorer med innebygde PT100 sensorer

Fordeler

- Færre varianter dekker større områder

- Over-, og undertemperatur samt temperaturvindu i samme produkt

- Finnes i to styrestrømsutgaver 24-240 V AC/DC og 24 V AC/DC

- 2 tilkoblingsteknikker (skru eller innstikk)

- DIN-skinnemontert, 22,5 mm bredde

Ytterligere informasjon se: www.abb.no/automasjonsprodukter

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.