Rittalv LCP_plattform_hr crop

Designet på plattformen har også blitt smartere.

Forbedret overvåking gir sikrere kjøling

For et år siden lanserte Rittal den nye serien av LCP (Liquid Cooling Package) plattformen. Nå kommer neste steg i utviklingen av Rittals LCPm plattform

 

Rittals LCP plattform for kjøling er utstyrt med den nyeste teknologien for overvåking.

Nytt system for overvåking
Vi har nå gått over til CMC III for administrasjon og overvåking. Denne inneholder ny programvare og en ny layout på webgrensesnittet for lettere administrasjon.

Enklere tilkobling
LCP plattform 2 har nå fått nye front dører i TS-IT utførelse, som er det designet som nå gjelder på Rittals nye serverrack. Strøm- og nettverkstilkobling finnes nå på baksiden av kjøleenheten.

Verktøyløs montasje
Viftemodulene er også nye. Den største fordelen er at den lett går å bytte uten hjelp av verktøy.

Stort utvalg av modeller
Plattformen omfatter Rittal LCP rack CW, Rittal LCP Inline CW, Rittal LCP T3 + og Rittal LCP Passive. Samtlige er optimalisert når det gjelder energieffektiviteten og inngår i Rittal ”Blue e” konseptet.

Ytterligere inforamsjon finnes på: www.rittal.no · www.friedhelm-loh-group.com

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.