ON robot hygienisk crop

OnRobots fleksible Soft Gripper bruker tre utskiftbare silikonstøpte sugekopper

Fleksibel, matvaresertifisert håndtering til utfordrende plukk-og-plasser-applikasjoner

Den nye Soft Gripper med matvaresertifisering fra OnRobot er i stand til å plukke et stort utvalg av uregelmessige former og ømtålige emner innenfor mat- og drikkevarebransjen, kosmetikk- og legemiddelproduksjon samt produksjon eller emballering.

Automatisering har nå blitt enklere innenfor mat- og drikkevarer samt andre «rene» applikasjoner som kosmetikk og legemidler, der det er behov for å håndtere emner av svært forskjellig art – alt fra egg og frukt til flasker og beholdere med uregelmessige former. OnRobots fleksible Soft Gripper bruker tre utskiftbare silikonstøpte sugekopper i stjerne- og firefingrede konfigurasjoner til fintfølende og presis plukking av små objekter på under 2,2 kg i nesten enhver form. Den elektriske Soft Gripper er matvaresertifisert (overholder bestemmelsene i FDA 21 CFR om ikke-fettholdige varer samt EF 1935/2004), og i motsetning til de tradisjonelle vakuumgriperne, krever den ingen ekstern luftforsyning og kan dermed redusere både kostnadene og kompleksiteten

«Vår nye Soft Gripper utfordrer eksisterende løsninger til plukking av ømtålige emner som er vanskelige å få tak på, og som har forskjellige størrelser», sier administrerende direktør hos OnRobot, Enrico Krog Iversen. «I motsetning til proprietære løsninger tilbyr Soft Gripper problemfri integrasjon med de fleste samarbeidende roboter og lette industriroboter ved hjelp av vår One System Solution.»

OnRobots prisbelønte One System Solution er en plattform som gir samlet mekanisk og elektrisk grensesnitt mellom førende robotarmer og alle OnRobots «end-of-arm»-verktøy (EoAT). One System Solution har nylig blitt utvidet til å omfatte integrasjon med roboter fra ABB Robotics og Hanwha Precision Machinery. Nå kan brukerne av disse robotene dra fordel av det kombinerte mekaniske og elektriske grensesnittet til et hvilket som helst OnRobot-produkt og derved lette integrasjonen og skape raskere ROI.

Soft Gripper er ideell til mat- og drikkevarebransjen, men den leverer også fleksibel og fintfølende håndtering til produksjons- og emballasjeindustrien.

Soft Grippers egenskaper:

  • Nyttelast på opptil 2,2 kg basert på formen, mykheten og friksjonen til emnene som skal håndteres
  • Grepdimensjoner fra 11 til 118 mm, avhengig av hvilken sugekopp som brukes
  • FDA-sertifisering
  • Fleksible, utskiftbare sugekopper i silikon
  • Ideell håndtering av ømtålige gjenstander og uregelmessige former
  • Ikke behov for lufttilførsel
  • Rask og fleksibel implementering og problemfri integrasjon med alle større robotmerker

OnRobots produktsortiment tilbyr et bredt utvalg av verktøy til løsning av samarbeidende oppgaver, herunder elektriske gripere, kraft-/momentsensorer, en vakuumgriper, den prisbelønnede Gecko Gripper og verktøyskiftere. Denne nye kombinasjonen av tilbud fra OnRobot gjør det raskere og enklere å automatisere oppgaver som emballering, kvalitetskontroll, materialhåndtering, maskinbetjening, pakking, montering og overflatebehandling. OnRobot har hovedkontor i Odense i Danmark, og har dessuten kontorer i Dallas, Soest (Tyskland), Barcelona, Warszawa, Shanghai, Tokyo, Seoul, Singapore og Budapest. Besøk www.onrobot.com for å få mer informasjon

Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...