Micro+iPhone5_IOS7_MSS+crop

Fjernstyr varmen

Ny Web App til Microtemp Sentralstyring. Nå kan du styre varmen fra smarttelefonen, nettbrettet eller PC’en din, også når du er borte fra hus eller hytte.

Brukervennlig styring med app
Appen har et enkelt brukergrensesnitt som gjør det lett å endre temperaturen, justere sparetemperaturtider, utvide komfortperioden eller sette anlegget i frostsikring, feriemodus eller auto. Løsningen er systemuavhengig og fungerer like godt på alle plattformer. 

Appen kommuniserer med MSW4, som er en gateway som står mellom Microtemp Sentralstyring og en Wifi ruter. MSW4 er beregnet for påveggsmontering. 

Microtemp sentralstyring
Microtemp Sentralstyring er et komplett varmestyringssystem som er lett og raskt å installere. Systemet kan styre varmekabler, MicroVarm varmeovner, motorvarmere m.m. og passer godt både til nybygg, rehabilitering, og ikke minst; varmestyring i hytter. Systemet består av fem forskjellige enheter som kommuniserer trådløst med hverandre; Master, varmeovntermostat, termostat for gulvvarme, relémodul og gateway for app. Én Master kan styre inntil 32 stk enheter/rom. Systemet er meget brukervennlig og sørger for maks komfort med minimum energiforbruk.

Sentralstyring av varme gjør det enkelt å spare energi. 

MicroVarm varmeovner
MicroVarm er en varmeovnserie som blant annet kan leveres med slavetermoatat for Microtemp Sentralstyring. Termostaten har et stort bakgrunnsbelyst display og toveis trådløs kontakt med masteren. MicroVarm varmeovner leveres i 12 modeller fra 300 - 2000W. Serien består av 7 panelovner og 5 varmelister. MicroVarm har 2-polet bryter og kan brukes i våtrom (IP24). Ovnene har lav overflatetemperatur og lav forbrenning av svevestøv. 

Hytte og fritidsbolig
Microtemp Sentralstyring med gatewayløsning er også en enkel måte å sikre komfort på hytta samtidig som den sørger for god driftsøkonomi. Kan også styres via Hyttami.no.

For ytterligere informasjon se: www.micromatic.no

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.