Festo-og-Triple-S crop

Utfyller vår egen kunnskap, og sammen bidrar vi til en bedre totaløkonomi

Festo og Triple-S inngår samarbeid

Festo og Triple-S har inngått en avtale som gjør Triple-S til ny distributør av Festo sine løsninger for industriell automatisering på det norske markedet. Triple-S sin strategi er å hjelpe sine kunder til å bli mer effektive, lønnsomme og ikke minst klare for fremtiden. Dette gjøres ved å tilby kompetanse og teknologi innenfor fagområdene automatisering, nettverk, cyber security og digitalisering.

«Samarbeidet med Festo er en naturlig utvikling av vår strategi, og gjør at vi i enda større grad kan tilby komplette løsninger fra sensor til cloud, sier Eiliv Elvebakk, Administrerende direktør i Triple-S.

«Festo er kjent i markedet for kvalitet og innovative produkter, og vil passe svært godt inn på vårt automatiseringsområde, hvor vi fra før har Rockwell Automation (Allen-Bradley og Factorytalk) som en sterk partner. Våre engasjerte medarbeidere gleder seg til å bruke sin kompetanse til å løse utfordringer sammen med både nye og eksisterende kunder» sier Eiliv videre.  

Festo på sin side gir bedrifter økt lønnsomhet innen industriell automatisering. Dette gjøres ved å sette komponenter, kompetanse og prosesser i system – og ved å gi kundene innovative løsninger med pneumatisk og elektrisk teknologi for å skape bevegelse.

«Festo ønsker å tilby våre kunder den beste kompetansen, og da er det også naturlig å søke samarbeidspartnere slik at vi sammen kan bistå kundene på en best mulig måte innenfor industriell automatisering.  Vi er derfor glade for å kunne presentere et samarbeid med Triple-S» sier Dag Ragnar Johnsen, Salgs- og Markedssjef i Festo.

«Triple-S utfyller vår egen kunnskap, og sammen bidrar vi til en bedre totaløkonomi for kunden» avslutter han.

Les mer om Festo her. For mer informasjon om Triple-S, se her.

Sigum Ragnar_crop

Sigum Fagerberg AS forsterker damp-/energiavdelingen

Ragnar Telle (25) kommer inn som forsterkning for salg og service på vår damp-/energiavdeling.  Ragnar har allerede 3 års fartstid i Sigum Fagerberg AS med arbeidsoppgaver innen salg, service og testing ute på dampanlegg.

les mer...
MAC0010172_Pepperl rgb crop

Verdens første 10-tommer Android Tablet for Sone 2/22

For applikasjoner som krever rask og enkel datainnsamling, blir det i større og større grad benyttet nettbrettløsninger. Fordelene er åpenbare: enhetene er enkle å betjene, intuitive å bruke, og lar brukerne legge inn data, ta bilder og få tilgang til viktige dokumenter mens du er på farten.

 

les mer...
smart-industri-2020 crop

Hvem blir Norges smarteste industribedrift 2020

Prisen blir delt ut av næringsminister Iselin Nybø 10. februar.

For syvende år på rad arrangerer Siemens AS og Norsk Industri konkurransen «Norges smarteste industribedrift». Målet er å løfte frem de gode eksemplene og inspirere til økt konkurransekraft for norsk industri. Konkurransen har vært svært tøff, men nå er endelig de tre nominerte bedriftene klare.

les mer...
Sigum petter wingereinytt crop

Sigum Fagerberg AS utvider staben

I takt med våre økte markedsandeler og tilstedeværelse på det norske markedet forsterker vi også vår bemanning. Vi ønsker velkommen vår nye kollega Petter Wingerei (43).

les mer...