Krohne PR 4512 crop

Få tilgang til alle prosessdataene dine via Bluetooth – nyhet fra PR electronics

Aktiver Bluetooth-kommunikasjon og datalogging på alle PR 4000- og PR 9000-enhetene fra krohne Instrumentation. Monter 4512 i fronten av transmitterne fra PR-elektronikk, og installer PPS-appen på smartenheten din (iOS og Android). Dette muliggjør direkte overvåking av prosessdataene dine, data- og hendelseslogging og enkel programmering av enheten.

Få tilgang til alle eksisterende og fremtidige PR 4000 og PR 9000 enheter. 4512 støtter våre eksisterende PR 4000 og PR 9000 enheter og alle fremtidige utgivelser, og gir den enkleste og mest kostnadseffektive måten å forbedre funksjonaliteten til signalgrensesnittene dine.

Enkel programmering

Ved å bruke din smarte enhet, kan du nå via Bluetooth-program konfigurere dine kompatible PR-enheter.

Live overvåking av prosessverdier

Du vil enkelt kunne analysere historiske og real-time prosessdata på smartenheten din mens du er på stedet.

Hendelses- og datalogging

Med sitt 100 MB innebygde minne kan 4512 logge mer enn 2,75 millioner og opptil 5,50 millioner datapunkter (device specific).  

4512 fanger også enhetsspesifikke måle-, status- eller reléfeil. Ved hjelp av innebygd «real-time clock» logges den nøyaktige tiden for enhver feilhendelse, inkl. relay status.

Begge loggene kan overvåkes direkte i PPS-appen eller eksporteres i .csv-format. Dette gir innsikt i sløyfeytelse og optimalisering.

Sikker tilgang til prosessdataene dine

4512 har standardoppsett med two-factor godkjenning og kan fjernes når den ikke er i bruk.

Verdensomspennende bruk

4512 kommer med omfattende Bluetooth-godkjenninger: USA (FCC), Canada (IC), RED (Radio Utstyrsdirektiv) for alle europeiske land og Tyrkia, Kina (SRRC), Sør-Korea (KC), Australia (RCM), Brazil (ANATEL), Japan (MIC) og Peru (MTC). 

Godkjent også for monteringi Zone 2, FM (Div 2), IECEx og FM.

Om KROHNE:

KROHNE er en komplett leverandør av måletekniske løsninger for mengde, trykk, temperatur, nivå og analyse. Grunnlagt i 1921 med produksjon av VA metere. Hovedkontor i Duisburg, Tyskland og representert på alle kontinenter med ca 3700 ansatte. Fra vårt kontor i Moss utføres salg, teknisk support, landsdekkende service, lokalt varelager, kurs og opplæring.  KROHNE står for innovasjon og høy kvalitet og er blant de ledende innen industriell måleteknologi.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...