Krohne PR 4512 crop

Få tilgang til alle prosessdataene dine via Bluetooth – nyhet fra PR electronics

Aktiver Bluetooth-kommunikasjon og datalogging på alle PR 4000- og PR 9000-enhetene fra krohne Instrumentation. Monter 4512 i fronten av transmitterne fra PR-elektronikk, og installer PPS-appen på smartenheten din (iOS og Android). Dette muliggjør direkte overvåking av prosessdataene dine, data- og hendelseslogging og enkel programmering av enheten.

Få tilgang til alle eksisterende og fremtidige PR 4000 og PR 9000 enheter. 4512 støtter våre eksisterende PR 4000 og PR 9000 enheter og alle fremtidige utgivelser, og gir den enkleste og mest kostnadseffektive måten å forbedre funksjonaliteten til signalgrensesnittene dine.

Enkel programmering

Ved å bruke din smarte enhet, kan du nå via Bluetooth-program konfigurere dine kompatible PR-enheter.

Live overvåking av prosessverdier

Du vil enkelt kunne analysere historiske og real-time prosessdata på smartenheten din mens du er på stedet.

Hendelses- og datalogging

Med sitt 100 MB innebygde minne kan 4512 logge mer enn 2,75 millioner og opptil 5,50 millioner datapunkter (device specific).  

4512 fanger også enhetsspesifikke måle-, status- eller reléfeil. Ved hjelp av innebygd «real-time clock» logges den nøyaktige tiden for enhver feilhendelse, inkl. relay status.

Begge loggene kan overvåkes direkte i PPS-appen eller eksporteres i .csv-format. Dette gir innsikt i sløyfeytelse og optimalisering.

Sikker tilgang til prosessdataene dine

4512 har standardoppsett med two-factor godkjenning og kan fjernes når den ikke er i bruk.

Verdensomspennende bruk

4512 kommer med omfattende Bluetooth-godkjenninger: USA (FCC), Canada (IC), RED (Radio Utstyrsdirektiv) for alle europeiske land og Tyrkia, Kina (SRRC), Sør-Korea (KC), Australia (RCM), Brazil (ANATEL), Japan (MIC) og Peru (MTC). 

Godkjent også for monteringi Zone 2, FM (Div 2), IECEx og FM.

Om KROHNE:

KROHNE er en komplett leverandør av måletekniske løsninger for mengde, trykk, temperatur, nivå og analyse. Grunnlagt i 1921 med produksjon av VA metere. Hovedkontor i Duisburg, Tyskland og representert på alle kontinenter med ca 3700 ansatte. Fra vårt kontor i Moss utføres salg, teknisk support, landsdekkende service, lokalt varelager, kurs og opplæring.  KROHNE står for innovasjon og høy kvalitet og er blant de ledende innen industriell måleteknologi.

SINTEF_5G_7 crop

Industri 5.0 - Mennesket i fokus

Industri 5.0 handler om å løfte blikket litt. Løfte blikket ut av bedriften og ta innover seg de store samfunnsutfordringer man står oppi. – Det være seg bærekraft, et viktig element, og det vi kaller resiliens, altså evnen til å motstå alle disse hendelsene som skjer rundt oss hele tiden. Enten det er kriger eller pandemier, eller en brå slutt i forsyningskjedene, og samtidig gå i mennesket – settes i fokus på en litt ny måte, sier Bjørnar Henriksen, seniorforsker, SINTEF Digital Teknologiledelse.

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

AMNYTT 02 2024 kollasj crop

AMNYTT 02 2024 er publisert


  •  

  • Konseptet Industri 4.0 ble lansert av den tyske regjering høsten 2011. Nå har EU tatt et nytt initiativ. Industri 5.0 er lansert. I erkjennelsen av at teknologi fungerer ikke uten god og riktig involvering av mennesker rettet det nye initiativet seg mot utnyttelsen av mennesket i det totale bilde. I tillegg tar Industri 5.0 også hensyn til miljømessige forhold. 


les mer...