Pepperl serie7500 crop

Har et universelt design og er UL-godkjent

Ett og samme overtrykksystem for mange applikasjoner

Purgesystemet Bebco EPS® 7500-serien fra Pepperl+Fuchs er et komplett Ex-p overtrykksystem i en ekstremt kompakt kapsling. Systemet består av en kontrollenhet, en kapslingsventil og en manuell eller automatisk manifold. Systemet spyler en standard kapsling for å fjerne farlig gass eller støv og opprettholder et overtrykk i kapslingen.

Systemet har 4 konfigurerbare trykkgrenser i fem valgbare programmer, noe som sikrer enkel og rask implementering - uten at det kreves teknisk ekspertise.

Enkel i bruk og med globale godkjenninger

Den store touchskjermen med flere funksjoner gjør det enkelt å sette opp systemet og det gir brukerne tilgang til viktige parametere. I tillegg til skjermen forenkler status-lysdioder betjeningen med synlighet fra en avstand på opptil 20 meter. Derfor får brukerne oversikt over systemets status uten å måtte gå helt bort til kabinettet. Et utvidet temperaturområde kombinert med et robust, korrosjonsbestandig hus gir brukerne enda mer fleksibilitet. System 7500s har et universelt design og er UL-godkjent. Systemet har globale godkjenninger for ATEX og IECEx, noe som gjør det enkelt å installere og betjene over hele verden.

Bebco EPS ® Serie 7500 høydepunkt:

  • Designet for beskyttelse i Klasse I eller II/Div. 2 og Sone 2/22
  • Fungerer sammen med standard kapslinger
  • Overvåker kontinuerlig kapslingens tilstand og justerer automatisk
  • Stor touchskjerm med lett synlige LED’s gir god oversikt og enkel betjening
  • Konfigurerbare alarmpunkter gir pålitelig beskyttelse
  • Ekstremt kompakt hus
  • Leveres fra lager til en meget konkurransedyktig pris
  • Multispenning AC/DC Power supply gjør at du slipper å tenke på forsyningsspenningen.

 

 

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...