Pepperl serie7500 crop

Har et universelt design og er UL-godkjent

Ett og samme overtrykksystem for mange applikasjoner

Purgesystemet Bebco EPS® 7500-serien fra Pepperl+Fuchs er et komplett Ex-p overtrykksystem i en ekstremt kompakt kapsling. Systemet består av en kontrollenhet, en kapslingsventil og en manuell eller automatisk manifold. Systemet spyler en standard kapsling for å fjerne farlig gass eller støv og opprettholder et overtrykk i kapslingen.

Systemet har 4 konfigurerbare trykkgrenser i fem valgbare programmer, noe som sikrer enkel og rask implementering - uten at det kreves teknisk ekspertise.

Enkel i bruk og med globale godkjenninger

Den store touchskjermen med flere funksjoner gjør det enkelt å sette opp systemet og det gir brukerne tilgang til viktige parametere. I tillegg til skjermen forenkler status-lysdioder betjeningen med synlighet fra en avstand på opptil 20 meter. Derfor får brukerne oversikt over systemets status uten å måtte gå helt bort til kabinettet. Et utvidet temperaturområde kombinert med et robust, korrosjonsbestandig hus gir brukerne enda mer fleksibilitet. System 7500s har et universelt design og er UL-godkjent. Systemet har globale godkjenninger for ATEX og IECEx, noe som gjør det enkelt å installere og betjene over hele verden.

Bebco EPS ® Serie 7500 høydepunkt:

  • Designet for beskyttelse i Klasse I eller II/Div. 2 og Sone 2/22
  • Fungerer sammen med standard kapslinger
  • Overvåker kontinuerlig kapslingens tilstand og justerer automatisk
  • Stor touchskjerm med lett synlige LED’s gir god oversikt og enkel betjening
  • Konfigurerbare alarmpunkter gir pålitelig beskyttelse
  • Ekstremt kompakt hus
  • Leveres fra lager til en meget konkurransedyktig pris
  • Multispenning AC/DC Power supply gjør at du slipper å tenke på forsyningsspenningen.

 

 

Endress bærekraft crop

Topp klassifisering for bærekraft

Fungerer som en sentral strategisk indikator for bærekraften hos Endress+Hausers

Endress+Hauser gjør det enda bedre i uavhengig EcoVadis-revisjon Endress+Hauser har fått 76 av 100 poeng i EcoVadis’ internasjonale bærekraftsklassifisering, fire fler enn i fjor. Gruppen havnet i øverste pulje for femte år på rad i 2021 og er nå blant den øverste enprosenten av selskapene som ble sammenlignet.

les mer...
A ferry boat crossing the Tagus River (Rio Tejo) with the city of Lisbon skyline on the background, in Portugal

Sikrer bærekraftig fergeturer i Portugal

Den automatiske inn- og utkoblingen gjøres unna i løpet av 20 sekunder

10 elektriske ferger som skal frakte passasjerer over elven Tejo i Portugals hovedstad Lisboa vil bli utstyrt med autonome ladetilkoblinger fra Zinus. ABB AS tildelte nylig Zinus kontrakten på leveranse av totalt 20 ladetilkoblinger av typen SWC100, som skal installeres på 10 nye helelektriske passasjerferger som skal trafikkere Tejo-elven i Lisboa.

les mer...
IOLink crop

Intelligens fra sensor til sky

Til nå er det installert mer enn 11 millioner IO-Link noder

 IO-Link kommunikasjonsplattform for IIOT applikasjoner som er både produsent og system uavhengig. IO-Link har de siste årene bekreftet sin posisjon som foretrukket kommunikasjonsgrensnitt i industrielle applikasjoner i mange bransjer. Fra en sped begynnelse med 14 firmaer i 2006 har medlemsmassen vokst til mer enn 150 ulike produsenter av utstyr.

les mer...
Krohne 20 jub crop

Mye mer enn mengdemåling

God kompetanse har hele tiden vært en viktig faktor i selskapet

I år har Krohne dobbelt jubileum. Moderselskapet fyller 100 år. Og det norske datterselskapet har 20 års jubileum. I 100 år har moderselskapet vært en innovativ kraft i instrumenteringsbransjen. Fra starten i 1921 til i dag har det vært og er instrumentering som er selskapets kjernevirksomhet.

les mer...