Credit - Illustration _ TRY -  Statoil - Johan Sverdrup Phase 1 crop

Omfattende innsats fra vår side som lå bak til tildelingen av rammekontraktene

Erfaring og kunnskap reduserer feil

Instrumentering er et fagfelt som krever både god faglig forståelse og solid erfaring fra installasjon og drift. Det blir stadig færre personer med denne kombinasjonen i norsk industri.

To av de mest sentrale personene bak leveransene av mengdemåler til Johan Sverdrup og Johan Castberg prosjektene har til sammen 50 års erfaring. Det har vært med på å sikre at de vanligste feilene i spesifikasjon og design av løsninger er gjort.

- Vi fikk ramme avtalene til disse to prosjektene på et svært gunstig tidspunkt, sier Eivind Omarhaug til AMNYTT som er daglig leder i Krohne Instrumentering. Det var en omfattende innsats fra vår side som lå bak til tildelingen av rammekontraktene. De to erfarne instrumenteringsspesialistene er Roar Stormoen og Tommy Torkildsen har vært helt sentrale i de to aktuelle prosjektene. Vi var i daglig kontakt med Aker Solution for å diskutere løsninger og valg av instrumenter. Ut fra prosesskriterier må det velges måleprinsipp og installasjonskriterier må fastsettes. Krohne Instrumentation har, som få andre leverandører, hele bredden i teknologier for mengdemålere, som omfatter:

  • ultralyd
  • elektromagnetiske
  • Coriolis
  • Dp – differentialtrykk
  • VA – variabelt areal

 

Les hele artikkelen her:

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...