Pepperl io-link converter crop

Signalet omformes til 16 bits digitalt signal som overføres som IO-link signal

Enkel tilkobling av analoge sensorer og aktuatorer til IO-Link-nettverk

Nye IO-Link Analog-omformere fra Pepperl+Fuchs gjør det mulig å integrere analoge sensorer og aktuatorer i IO-Link-applikasjoner. Ettersom flere og flere moderniserer eksisterende anlegg til digitale plattformer som IO-Link, oppstår behovet for å integrere eksisterende produkter på denne plattformen.

I mange applikasjoner er det fortsatt en del analoge sensorer og aktuatorer med 4-20mA eller 0-10Vdc signaler i bruk. I mange tilfeller er det ikke mulig eller regningssvarende å erstatte disse med tilsvarende produkter med IO-Link grensesnitt. Med den nye IO-Link til analog-omformeren kan disse analoge produktene enkelt tilkobles et IO-Link-system. Det analoge målesignalet omformes til et 16 bits digitalt signal som overføres videre som et standard IO-Link-telegram.

Omformeren har M12 pluggtilkobling i begge ender og plasseres i serie mellom det aktuelle analoge instrumentet og IO-Link-masteren. IO-Link-masteren forsyner omformeren med nødvendig effekt til å drive både denne og det analoge instrumentet.

Målesignalet omformes til et digitalt signal med 16 bits oppløsning.

Det finnes omformere for både analoge inn- og utgangssignaler. Begge kan parameteriseres til det aktuelle analoge signalet, enten 0/4-20mA eller -10..10Vdc/0..10Vdc.

M12 pluggtilkobling, IP67 og temperaturområde -30 ... 70°C gjør disse produktene velegnet for industrielle applikasjoner.

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
Phoenix plug crop

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

les mer...