Festo FDT_3D crop

Gir rask og innovativ konfigurasjon og bestilling

Enkel og pålitelig konfigurasjon av pneumatiske systemer

Rask, pålitelig og effektiv – programvaren Festo Design Tool 3D minimerer risikoen for feil når systemmoduler designes og bestilles, samtidig som prosessen blir enklere.

Logistikk og montering forenkles siden systemmoduler leveres som en komplett pakke med kun et varenummer. Festo Design Tool 3D gir rask og innovativ konfigurasjon og bestilling av pneumatiske systemer.

Det har inntil nå alltid vært en risiko ved dimensjonering og bestilling av pneumatiske sylindere. Mange individuelle systemkomponenter skulle plasseres manuelt av konstruktører ved hjelp av CAD-systemer og det skulle bestilles lange lister med komponenter. Risikoen for feil var derfor stor.

Større sikkerhet

Dette problemet er nå løst – det nye Festo Design Tool 3D gir større sikkerhet. Med denne raske, pålitelige og effektive programvaren er det enkelt å dimensjonere standard sylindermoduler med tilbehør i alle CAD-formater.

Festo Design Tool 3D til pneumatiske systemer minimerer arbeidsmengden i forbindelse med systemdesign og du sparer derfor en mengde med tid. Risikoen for feil ved utarbeidelse av stykklister og bestilling av individuelle komponenter reduseres betydelig.

Rask installasjon, enkel utvelgelse

Dette verktøyet kan installeres lokalt på egen datamaskin med noen få enkle trinn, og vil da være fullt funksjonelt. Med Festo Design Tool 3D er det ikke bare enkelt å velge de nødvendige pneumatiske komponentene, men programmet samler også de valgte tilbehør på komponenter i overensstemmelse med ditt behov.

Du trenger bare å beslutte om du vil motta en komplett ferdig montert komponentmodul etter behov eller om du heller vil ha en ”PrePack” som inneholder alle nødvendige komponenter samlet i en komplett pakke. Til slutt genererer CAD-programvaren en enkelt ordrekode. Ved å følge denne spesifikke prosedyren med Festo Design Tool 3D kan brukeren unngå feil i typekodene på stykklistene og i forholdet mellom komponenter i CAD-tegninger. Denne prosedyren reduserer også arbeidsmengden av alle prosesser og avdelinger.

Sparer tid og arbeid

Den nye CAD-programvaren Festo Design Tool 3D gir alle en større sikkerhet og reduserer arbeidsmengden, enten det gjelder ingeniører, innkjøpere, lagersjefer eller teknikere. Den enkle grafiske oversikten over tilbehør og automatisk feilfrie plassering av tilbehør, eliminerer behovet for individuelle overføringer og effektiv måte der en ordre kan gjøres med et varenummer. Det minimerer all risiko for konfigurasjonsfeil og sparer tid i hele prosessen.

Den påfølgende leveringen med en enkelt pakke gjør prosjekteringen enklere og reduserer også sløsing av emballasje. Uansett om det leveres ferdig montert eller som en ”PrePack”, er installasjonen av pneumatiske komponenter med Festo Design Tool 3D sikker og pålitelig. Festo Design Tool vil være tilgjengelig i Norge fra nyåret 2015.

For ytterligere informasjon se: www.festo.no

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.