EH_Nesselwang_2 crop

Drevet fram av det voksende behovet for innovativ temperaturteknologi

Endress+Hauser utvider produksjonen av temperatur- og systemprodukter

Selskapet innvier nytt produksjonsanlegg i Nesselwang, Tyskland. Endress+Hauser har investert mer enn 10,4 millioner euro i et nytt, toppmoderne produksjonsanlegg på selskapets område i Nesselwang, Tyskland. Den 4800 kvadratmeter store bygningen inneholder nye produksjons- og kontorarealer i tillegg til teknologi og fellesområder.

Med utvidelsen investerer Endress+Hauser Group ytterligere i bærekraftig utvikling.

Utvidelsen ble drevet fram av det voksende behovet for innovativ temperaturteknologi og systemprodukter samt introduksjonen av nye produktlinjer. “Vi investerer stadig i kompetansesentrene våre for å utvikle motiverende løsninger for kundene våre og for å øke produksjonseffektiviteten,” sa Matthias Altendorf, administrerende direktør i Endress+Hauser Group, under åpningsseremonien 26. oktober 2018.

I mange prosesser er temperatur en måleparameter som har stor innflytelse på produktkvaliteten. “Vi vil fortsette å utvide og utfylle temperatur- og systemproduktporteføljen, slik at vi kan være i posisjon for å tjene kundene våre optimalt også i fremtiden.

For å gjøre det, trenger vi ytterligere plass til forskning og utvikling, produksjon, logistikk og kvalitetssikring, noe denne nye bygningen vil gi oss,” sa Harald Hertweck, administrerende direktør for Endress+Hausers kompetansesenter for temperaturmålingsteknologi.

Bærekraftig utvidelse

Den nye bygningen er iøynefallende med en imponerende, intelligent arkitektur. Bygningen har en hellende fasade som beskytter mot solen og glassfronter som slipper inn masse lys. Den nye bygningen har også et bærekraftig energikonsept, inkludert et solcellesystem på taket som gir nok elektrisitet til å på egen hånd opprettholde grunnleggende produksjon. Ladestasjonene for elektriske sykler understreker fokuset på bærekraft.

Mens bygningen var under oppføring ble produksjons- og logistikkprosessene også optimalisert og strukturert i samsvar med Lean Principles og One Piece Flow-tilnærmingen. Denne strukturen gjør det mulig for kompetansesenteret å øke de ansattes individuelle ansvar, tilføre mer fleksibilitet i produksjonsprosessen og få en optimal utnyttelse av maskin- og driftressursene.

Kompetansesenter for temperaturmålingsteknologi

Endress+Hauser Wetzer, konsernets kompetansesenter for temperaturmålingsteknologi og systemprodukter, med hovedkvarter i Nesselwang, Tyskland, driver ytterligere fem produksjonsanlegg i Pessano (Italia), Greenwood, Indiana (USA), Suzhou (Kina), Aurangabad (India) og Benoni (Sør-Afrika).

Selskapet har mottatt flere priser dette året for iTHERM TrustSens, verdens første selvkalibrerende termometer. I tillegg til priser i Frankrike (Mesures, CFIA) og Tsjekkia (Zlatý Amper) har Endress+Hauser også vunnet HERMES AWARD, en anerkjent pris i bransjen, i tillegg til AMA Innovation Award på handelsmessen SENSOR+TEST i Nürnberg, Tyskland.

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...