EH_EcoVadis_crop

EcoVadis’ vurdering fungerer som en strategisk nøkkelindikator.

Endress+Hauser oppnår gullstatus igjen

Bærekraftige forretningsprosesser tildelt 68 poeng i EcoVadis’ vurdering. Endress+Hauser har mottatt Gold Recognition Level-sertifikatet i EcoVadis’ revisjon med et resultat på 68 poeng.

Selskapet er dermed blant de øverste fem prosentene av alle leverandører som er evaluert av EcoVadis i tilsvarende sammenligningsgruppe.

Endress+Hauser ble også denne gangen vurdert over gjennomsnittet i alle aspekter evaluert i 2018, blant annet kategoriene miljø, arbeidspraksis, rettferdig forretningspraksis og bærekraftig innkjøp. Selskapet gjorde betydelige forbedringer når det gjelder dokumentasjonen av eksisterende prosesser, noe som betyr at resultatene er mer sporbare.

"Stadig flere kunder legger større og større vekt på at selskaper kjenner sitt samfunnsansvar. Et positivt resultat kan derfor ha stor betydning for en kundes beslutning", sier Endress+Hauser-konsernets økonomidirektør Luc Schultheiss, som er svært fornøyd med resultatet.

Konsernet har utarbeidet en samfunnsansvarsrapport siden 2015 der den beskriver selskapsledelsens sosiale, miljømessige og økonomiske perspektiver. EcoVadis’ vurdering fungerer som en strategisk nøkkelindikator.

Praktiserte verdier

Årets revisjon la positiv vekt blant annet på selskapets miljøerklæring, bedriftskulturens store betydning innen konsernet og personaladministrasjonen.

Iverksatte tiltak omfattet opplæring i selskapets etiske regler og familiebedriftens verdier og kultur for alle på en leken måte. Installasjon av ladestasjoner for elsykler og elbiler ble også trukket frem som et tiltak for å gå over til elektrisk mobilitet.

Tjueen vurderingskriterier

EcoVadis driver en global plattform der selskaper kan vurdere de miljømessige og sosiale aspektene hos sine leverandører. Resultatene viser globalt nivå når det gjelder miljømessige, sosiale og etiske faktorer, men det gis likevel forslag til forbedring. I dag vurderes mer enn 45 000 selskaper av EcoVadis.

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...