LMC Isonas_22628 crop

Leverer velprøvd adgangskontroll

Endrer spillet innen adgangskontroll

ISONAS har signert nordisk distribusjonsavtale med Last Mile Communication AS for å bringe sin unike, enkle og innovative IP baserte adgangskontroll løsning inn på det nordiske markedet.

” Vi endrer spillet innen adgangskontroll. I motsetning til tradisjonelle panelbaserte eller IP-panel systemer, leverer ISONAS en velprøvd adgangskontroll system som tilbyr nett-basert, "Pure IP" til døren teknologi som eliminerer behovet for tungvinte betjeningspaneler på hvert eneste tilgangspunkt, kompleks kabling og strømforsyninger som er kostbare samt regelmessig vedlikehold på tvers av fysiske lokasjoner. Aksess punkter er PoE basert hvilket medfør store kostnads og tid besparelser ved installasjon. Man kan bruke eksisterende ethernet installasjon eller andre TCP/IP media som GPRS radio og fiber som kommunikasjon.

ISONAS adgangskontroll er integrert i bl.a. Milestone`s videosoftware og fungerer meget godt sammen med IP kameraløsninger” sier produktsjef hos Last Mile Communication Jesper Fredriksen.

ISONAS cutting edge system tilbyr en revolusjonerende tilnærming for bruk av et eksisterende nettverks infrastruktur for å bringe intelligent beslutningstaking til dørmiljøet som skal sikres. Det eneste utstyret som trengs på hvert aksesspunkt er en nettverksforbindelse, som regel en CAT-5 Ethernet-kabel og ISONAS leserkontrolleren. Dette gir utrolige besparelser og fleksibilitet, som gir brukerne frihet til å gjøre mer med mindre.

Med den innovative Powernet-leseren fra ISONAS gir et enklere og smartere alternativ. Den innovative teknologien gjør det også mulig å administrere flere steder i sanntid gjennom ditt eksisterende nettverk, lavere totale eierkostnader og fleksibiliteten for å kunne installere på steder det til nå har vært en stor utfordring med.

Om ISONAS

Grunnlagt i 1999.  ISONAS er det første adgangskontrollselskapet som designer og produserer en cutting-edge, IP til døren løsning som eliminerer unødvendig kompleksitet og inkluderte ubeleilige kontrollpaneler, separat strømforsyning og dedikerte kablings løsninger.

”ISONAS nettbaserte Powernet- ™ Reader-kontrollere gir en patentert teknologi som enkelt integreres med Windows-basert programvare for å levere mer enkelhet, større verdi, og total fleksibilitet. Vi transformerer bransjen med ren-IP.” forteller Rob Mossman CEO i ISONAS

Om Last Mile Communication AS

Last Mile Communication AS (stiftet i 1999) er en distributør av datanettverk- og videoovervåknings løsninger til Olje & Gas, Marine, Industri, Kraft, Vei & Jernbane og kommunaltekniske markedet.

Kontorer i Asker og Leksand (Sverige) med totalt 20 ansatte.

Representerer over 30 produsenter i Norge og Sverige

Vi leverer også spesialtilpassede løsninger på oppdrag og konsulent bistand.

Mer informasjon finnes på: www.lastmile.no

SINTEF_5G_7 crop

Industri 5.0 - Mennesket i fokus

Industri 5.0 handler om å løfte blikket litt. Løfte blikket ut av bedriften og ta innover seg de store samfunnsutfordringer man står oppi. – Det være seg bærekraft, et viktig element, og det vi kaller resiliens, altså evnen til å motstå alle disse hendelsene som skjer rundt oss hele tiden. Enten det er kriger eller pandemier, eller en brå slutt i forsyningskjedene, og samtidig gå i mennesket – settes i fokus på en litt ny måte, sier Bjørnar Henriksen, seniorforsker, SINTEF Digital Teknologiledelse.

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

AMNYTT 02 2024 kollasj crop

AMNYTT 02 2024 er publisert


  •  

  • Konseptet Industri 4.0 ble lansert av den tyske regjering høsten 2011. Nå har EU tatt et nytt initiativ. Industri 5.0 er lansert. I erkjennelsen av at teknologi fungerer ikke uten god og riktig involvering av mennesker rettet det nye initiativet seg mot utnyttelsen av mennesket i det totale bilde. I tillegg tar Industri 5.0 også hensyn til miljømessige forhold. 


les mer...