Pepperl flx crop

Enda mer fleksibilitet med nye alternativer for HMI-serien VisuNet FLX

VisuNet FLX HMI-plattformen fra Pepperl+Fuchs blir mer fleksibel ved at den lanseres for to nye bruksområder. Den kommer i versjon for utvidet temperaturområde og i versjon med innebygget RFID-leser for enklere tilgangskontroll.

Den modulære VisuNet FLX HMI-plattformen er allerede kjent for sin store fleksibilitet. Enten som remote- eller direktemonitor, industri- eller boks-PC: Serien tilbyr ulike HMI-systemer for et bredt spekter av applikasjoner og installasjonskrav i henhold til ATEX/IECEx Zone 2/22 og ikke-Ex-områder. Den modulære "one-fits-all"-designen gir mulighet for nøyaktig konfigurasjon av HMI-løsning og muliggjør enkel og rask tilpasning i felten.

I tillegg til det velprøvde huset i rustfritt stål, er nå et nytt aluminiumshus tilgjengelig. Dette betyr at serien også kan brukes i utvidet temperaturområde fra -20 °C til +50 °C og utendørs. Det robuste aluminiumshuset står ikke bare for optimal varmeavledning, men også for stor mekanisk robusthet. For å sikre god lesbarhet til enhver tid, selv under svært sterke lysforhold, har enhetene i serien en spesielt godt lesbar skjerm. Med det nye aluminiumshuset kan ekstra solskjermer festes på sidene, øverste kant og bak etter behov. De tjener også som beskyttelse mot regn og andre miljøforhold. Med disse forbedringene trosser VisuNet FLX-serien krevende miljøutfordringer, innedørs eller utendørs

For å forhindre uautorisert tilgang til prosesskontrollsystemet er brukerautentisering med RFID-kort eller -brikker ekstremt nyttig. Dette gjør inntastingen av legitimasjon mer effektiv. I tillegg til muligheten for å bruke RFID-lesere i VisuNet FLX-serien som ekstern periferenhet, er det nå også mulighet for å integrere en RFID-leser direkte i huset. Brukere mottar derfor hele pakken fra én enkelt kilde og kan gjøre brukerautentisering i anlegget deres ikke bare sikrere, men også mer effektivt.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.