Emerson Edison crop

Vil endre brukernes hverdag, og skiller seg ut blant de beste i sin kategori

Emerson's Plantweb Digital Ecosystem vinner 2020 Edison Award

Prisen anerkjenner dyktighet innen innovasjon og IIoT-teknologiledelse for å fremskynde kundenes digitale transformasjon. Emersons Plantweb ™ digitale økosystem, som gjør det mulig for produsenter å utnytte fordelene ved digital teknologi, ble kåret til en 2020 Edison Awards-vinner i kategorien Innovative Services.

Prisen anerkjenner Plantwebs ekspertise, rådgivning og IIoT-drevne tjenester som utnytter flere tiår med teknologiledelse, slik at Emerson kan samarbeide med selskaper om å utvikle og implementere effektive digitale transformasjonsinitiativer.

Edison Awards er oppkalt etter oppfinneren Thomas Alva Edison, og er anerkjenner som en av verdens verdens mest toneangivende pris for innovasjoner som er i forkant av utvikling av nye produkter og tjenester, markedsføring og menneskesentrert design.
Emerson betjener kunder innen biovitenskap, næringsmiddel, kjemisk, energi og andre kritiske infrastrukturindustrier som i økende grad er avhengige av digitale transformasjonsstrategier for å forbedre driften. Emersons Digitale ekosystem fra Plantweb er designet for å hjelpe selskaper med å realisere målbare ytelsesforbedringer innen produksjon, pålitelighet, sikkerhet og energiledelse, slik at de bedre kan dekke sine forretningsbehov rundt om i verden. Plantwebs utvidede portefølje av transformasjonsteknologier, programvare og tjenester inkluderer smarte sensorer og måleenheter, bransjens mest omfattende tilbud av operasjonell analyse, samt konsulent- og fjernovervåkningstjenester.
"Når industrielle produsenter prøver fullt ut å realisere potensialet i digitale transformasjonsinitiativer, er det viktig å levere brukervennlige og skalerbare løsninger som kan gi målbar effekt på virksomhetns drift," sa Stuart Harris, konsernsjef for Emersons digital transformasjonsvirksomhet. "Vi er takknemlige for denne anerkjennelsen av vår bransjeledende teknologi, domenekompetanse og bevist forpliktelse til å gi håndgripelig verdi for våre kunder."
Blant over 400 vurderingspunkt hos de beste produktene, tjenestene og bedriftene innen innovasjon, ble Emersons Plantweb valgt som en vinner av et panel med mer enn 3 000 bedriftsledere fra produktutvikling, design, engineering, vitenskap, markedsføring og utdanning.
"Etter en grundig gjennomgang vurderte Edison Awards-dommerne Emersons Plantweb digitale økosystem som et innovativt system som vil endre brukernes hverdag, og skiller seg ut blant de beste i sin kategori," sa Frank Bonafilia, administrerende direktør for Edison Awards.

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.