Emerson Edison crop

Vil endre brukernes hverdag, og skiller seg ut blant de beste i sin kategori

Emerson's Plantweb Digital Ecosystem vinner 2020 Edison Award

Prisen anerkjenner dyktighet innen innovasjon og IIoT-teknologiledelse for å fremskynde kundenes digitale transformasjon. Emersons Plantweb ™ digitale økosystem, som gjør det mulig for produsenter å utnytte fordelene ved digital teknologi, ble kåret til en 2020 Edison Awards-vinner i kategorien Innovative Services.

Prisen anerkjenner Plantwebs ekspertise, rådgivning og IIoT-drevne tjenester som utnytter flere tiår med teknologiledelse, slik at Emerson kan samarbeide med selskaper om å utvikle og implementere effektive digitale transformasjonsinitiativer.

Edison Awards er oppkalt etter oppfinneren Thomas Alva Edison, og er anerkjenner som en av verdens verdens mest toneangivende pris for innovasjoner som er i forkant av utvikling av nye produkter og tjenester, markedsføring og menneskesentrert design.
Emerson betjener kunder innen biovitenskap, næringsmiddel, kjemisk, energi og andre kritiske infrastrukturindustrier som i økende grad er avhengige av digitale transformasjonsstrategier for å forbedre driften. Emersons Digitale ekosystem fra Plantweb er designet for å hjelpe selskaper med å realisere målbare ytelsesforbedringer innen produksjon, pålitelighet, sikkerhet og energiledelse, slik at de bedre kan dekke sine forretningsbehov rundt om i verden. Plantwebs utvidede portefølje av transformasjonsteknologier, programvare og tjenester inkluderer smarte sensorer og måleenheter, bransjens mest omfattende tilbud av operasjonell analyse, samt konsulent- og fjernovervåkningstjenester.
"Når industrielle produsenter prøver fullt ut å realisere potensialet i digitale transformasjonsinitiativer, er det viktig å levere brukervennlige og skalerbare løsninger som kan gi målbar effekt på virksomhetns drift," sa Stuart Harris, konsernsjef for Emersons digital transformasjonsvirksomhet. "Vi er takknemlige for denne anerkjennelsen av vår bransjeledende teknologi, domenekompetanse og bevist forpliktelse til å gi håndgripelig verdi for våre kunder."
Blant over 400 vurderingspunkt hos de beste produktene, tjenestene og bedriftene innen innovasjon, ble Emersons Plantweb valgt som en vinner av et panel med mer enn 3 000 bedriftsledere fra produktutvikling, design, engineering, vitenskap, markedsføring og utdanning.
"Etter en grundig gjennomgang vurderte Edison Awards-dommerne Emersons Plantweb digitale økosystem som et innovativt system som vil endre brukernes hverdag, og skiller seg ut blant de beste i sin kategori," sa Frank Bonafilia, administrerende direktør for Edison Awards.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...
AMNYTT 2023 02 kolsj crop

AMNYTT 02 2023 er publisert

Digitalisering er ikke et mål, men er reise sier en ledende leverandør. Norsk Industri følger opp med en podkast om; Digitalisering griper i dag inn i hele verdikjeden, og nye produkter, markeder og forretningsområder utvikles. Ny teknologi påvirker også i stor grad markedsmodellene, og mange bedrifter satser betydelige midler i den tjenesteytende og digitale delen av sin virksomhet.

les mer...