Emerson IIoT crop

Peter Zornio; Vårt må er å hjelpe kunder iå starte opp i det små og pragmatiske

Emerson vinnere av McRock IIoT Awards 2018

McRock Capital er et ledende risikokapitalfond som fokusert utelukkende på Industrial Internet of Things (IIoT). Under sitt syvende årlige McRock IIoT-symposium i Montreal i forrige uke annonserte de 2018-vinnere av den årlige McRock IIoT-prisen, som gikk til Emerson Automation Solutions

2018 McRock IIoT Awards anerkjenner organisasjoner og enkeltpersoner i de tre kategoriene:

  • IIoTs bedriftsleder av året,
  • IIoT Entrepreneur of the Year og
  • IIoT Diversity Leader of the Year.

 

2018-vinnerne ble valgt av en jury som består av bransjeledende personer


McRock IIoT Corporate Lead of the Year
Denne prisen er presentert for et selskap som driver IIoT-adopsjon ved å demonstrere en unik og vellykket IIoT-løsning internt eller med en kunde. Emerson blir tildelt McRock IIoT Corporate Leader of the Year 2018.
 
Emerson er Peter Zornio, Chief Technology Officer i Emerson Automation Solutions
 
Emerson har en lang historie med å fremme hva som vil bli IIoT teknologi. Tilbake i 1997 lanserte Emerson den opprinnelige PlantWeb ™ -feltbaserte kontrollarkitekturen, hvor de skape en løsning for kontroll- og informasjontilgang over et helt anlegg. I mer enn ti år har Emerson utviklet standardbaserte trådløse enheter og sensorer til industrielle løsninger. Det er bygget en bred produktportefølje og den installerte base er stor.

Med lanseringen av Plantwebs digitale økosystem i 2016 under ledelse av Mike Train, konsernsjef i Emerson Automation Solutions og Peter Zornio, Chief Technology Officer, har Emerson Automation Solutions utvidet selskapet plattform som bringer en omfattende IIoT-portefølje av produkter til sine kunder. Porteføljen omfatter alt fra instrumentering til kontrollutstyr løsninger for analyse og tjenester. Emerson mener at den neste epoken med verdiskaping vil bli aktivert ved digital transformasjon, og fortsetter sitt IIoT-lederskap ved å utvikle og implementere teknologier og tjenester som knytter sammen organisasjonens sensorer, verdier, hele fabrikker, mennesker og prosesser. Emerson's IIoT-kapasitet bidrar til å gjøre industriell drift mer produktiv og sikrere for tusenvis av fabrikker over hele verden.
 
«Det store potensialet for Industrial IoT-teknologier er både spennende og skremmende. Det er ingen overraskelse at mange bedrifter sliter med å realisere resultatene som blir lovet av IIoT-leverandører», sier Peter Zornio, Chief Technology Officer i Emerson Automation Solutions. «Vårt fokus er å hjelpe kundene å starte opp i det små og pragmatiske i retning av å oppnå Top Quartile-ytelse, ved bruk av Industrial IoT-teknologier, dataanalyse og innsikt og vår ekspertrådgivning.»
 

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...