Emerson IIoT crop

Peter Zornio; Vårt må er å hjelpe kunder iå starte opp i det små og pragmatiske

Emerson vinnere av McRock IIoT Awards 2018

McRock Capital er et ledende risikokapitalfond som fokusert utelukkende på Industrial Internet of Things (IIoT). Under sitt syvende årlige McRock IIoT-symposium i Montreal i forrige uke annonserte de 2018-vinnere av den årlige McRock IIoT-prisen, som gikk til Emerson Automation Solutions

2018 McRock IIoT Awards anerkjenner organisasjoner og enkeltpersoner i de tre kategoriene:

  • IIoTs bedriftsleder av året,
  • IIoT Entrepreneur of the Year og
  • IIoT Diversity Leader of the Year.

 

2018-vinnerne ble valgt av en jury som består av bransjeledende personer


McRock IIoT Corporate Lead of the Year
Denne prisen er presentert for et selskap som driver IIoT-adopsjon ved å demonstrere en unik og vellykket IIoT-løsning internt eller med en kunde. Emerson blir tildelt McRock IIoT Corporate Leader of the Year 2018.
 
Emerson er Peter Zornio, Chief Technology Officer i Emerson Automation Solutions
 
Emerson har en lang historie med å fremme hva som vil bli IIoT teknologi. Tilbake i 1997 lanserte Emerson den opprinnelige PlantWeb ™ -feltbaserte kontrollarkitekturen, hvor de skape en løsning for kontroll- og informasjontilgang over et helt anlegg. I mer enn ti år har Emerson utviklet standardbaserte trådløse enheter og sensorer til industrielle løsninger. Det er bygget en bred produktportefølje og den installerte base er stor.

Med lanseringen av Plantwebs digitale økosystem i 2016 under ledelse av Mike Train, konsernsjef i Emerson Automation Solutions og Peter Zornio, Chief Technology Officer, har Emerson Automation Solutions utvidet selskapet plattform som bringer en omfattende IIoT-portefølje av produkter til sine kunder. Porteføljen omfatter alt fra instrumentering til kontrollutstyr løsninger for analyse og tjenester. Emerson mener at den neste epoken med verdiskaping vil bli aktivert ved digital transformasjon, og fortsetter sitt IIoT-lederskap ved å utvikle og implementere teknologier og tjenester som knytter sammen organisasjonens sensorer, verdier, hele fabrikker, mennesker og prosesser. Emerson's IIoT-kapasitet bidrar til å gjøre industriell drift mer produktiv og sikrere for tusenvis av fabrikker over hele verden.
 
«Det store potensialet for Industrial IoT-teknologier er både spennende og skremmende. Det er ingen overraskelse at mange bedrifter sliter med å realisere resultatene som blir lovet av IIoT-leverandører», sier Peter Zornio, Chief Technology Officer i Emerson Automation Solutions. «Vårt fokus er å hjelpe kundene å starte opp i det små og pragmatiske i retning av å oppnå Top Quartile-ytelse, ved bruk av Industrial IoT-teknologier, dataanalyse og innsikt og vår ekspertrådgivning.»
 

KUKA Platform_KMP200 crop

Effektiv og fleksibel produksjonsflyt med KUKAs mobile plattform KMP 200

Kravene til kortere reaksjonstid og økt fleksibilitet blir stadig større i dagen

KUKA fortsetter utviklingen av mobile produkter som bidrar til enklere prosesser i produksjonsindustrien.  Nå lanseres den siste i rekken, den autonome plattformen KUKA Mobile Plattform 200, for bruk på produksjonssteder der det er liten plass.

les mer...
ABB smart sensor crop

ABBs smartsensorer bidrar til å løse et av industriens største problemer

Konvensjonell tilstandsovervåkning av motorer er kostbart og tidkrevende

I dag driver motorer og pumper vitale industrielle applikasjoner. Likevel er det ofte vanskelig å vurdere tilstanden til motorene. Smarte sensorer gjør det mulig å være mer effektive og produktive enn før med prediktivt vedlikehold.

les mer...
Edge computer crop

Må øke fokus på IT-sikkerhet blant små- og mellomstore bedrifter

Fremtidens trusler blir mer målrettede og at ny teknologi vil gjøre det enklere

– Siden sikkerheten hos de store bedriftene er blitt bedre, vil angrepene i økende grad komme mot mindre bedrifter. Det nytter ikke bare å sikre de store - alle må bli sikrere, om landet skal bli sikrere, avslutter Malmedal.

les mer...
Powell Nordlandsnett mast crop

Automatiserer store deler av vedlikeholdsjobben

Håper vi å kunne skape mer effektive vedlikeholdsprosesser

Powel har utviklet en programvareløsning som sanntidsovervåker strømnettet og gjør det mulig å automatisere store deler av vedlikeholdsjobben til nettselskapene. Powel Sensor Connect samler og behandler ulike datakilder i strømnettet innenfor en og samme plattform. Dette gir nettselskapene innsikt i den faktiske tilstanden i strømnettet, helt ned på komponentnivå.

les mer...