Emerson IIoT crop

Peter Zornio; Vårt må er å hjelpe kunder iå starte opp i det små og pragmatiske

Emerson vinnere av McRock IIoT Awards 2018

McRock Capital er et ledende risikokapitalfond som fokusert utelukkende på Industrial Internet of Things (IIoT). Under sitt syvende årlige McRock IIoT-symposium i Montreal i forrige uke annonserte de 2018-vinnere av den årlige McRock IIoT-prisen, som gikk til Emerson Automation Solutions

2018 McRock IIoT Awards anerkjenner organisasjoner og enkeltpersoner i de tre kategoriene:

  • IIoTs bedriftsleder av året,
  • IIoT Entrepreneur of the Year og
  • IIoT Diversity Leader of the Year.

 

2018-vinnerne ble valgt av en jury som består av bransjeledende personer


McRock IIoT Corporate Lead of the Year
Denne prisen er presentert for et selskap som driver IIoT-adopsjon ved å demonstrere en unik og vellykket IIoT-løsning internt eller med en kunde. Emerson blir tildelt McRock IIoT Corporate Leader of the Year 2018.
 
Emerson er Peter Zornio, Chief Technology Officer i Emerson Automation Solutions
 
Emerson har en lang historie med å fremme hva som vil bli IIoT teknologi. Tilbake i 1997 lanserte Emerson den opprinnelige PlantWeb ™ -feltbaserte kontrollarkitekturen, hvor de skape en løsning for kontroll- og informasjontilgang over et helt anlegg. I mer enn ti år har Emerson utviklet standardbaserte trådløse enheter og sensorer til industrielle løsninger. Det er bygget en bred produktportefølje og den installerte base er stor.

Med lanseringen av Plantwebs digitale økosystem i 2016 under ledelse av Mike Train, konsernsjef i Emerson Automation Solutions og Peter Zornio, Chief Technology Officer, har Emerson Automation Solutions utvidet selskapet plattform som bringer en omfattende IIoT-portefølje av produkter til sine kunder. Porteføljen omfatter alt fra instrumentering til kontrollutstyr løsninger for analyse og tjenester. Emerson mener at den neste epoken med verdiskaping vil bli aktivert ved digital transformasjon, og fortsetter sitt IIoT-lederskap ved å utvikle og implementere teknologier og tjenester som knytter sammen organisasjonens sensorer, verdier, hele fabrikker, mennesker og prosesser. Emerson's IIoT-kapasitet bidrar til å gjøre industriell drift mer produktiv og sikrere for tusenvis av fabrikker over hele verden.
 
«Det store potensialet for Industrial IoT-teknologier er både spennende og skremmende. Det er ingen overraskelse at mange bedrifter sliter med å realisere resultatene som blir lovet av IIoT-leverandører», sier Peter Zornio, Chief Technology Officer i Emerson Automation Solutions. «Vårt fokus er å hjelpe kundene å starte opp i det små og pragmatiske i retning av å oppnå Top Quartile-ytelse, ved bruk av Industrial IoT-teknologier, dataanalyse og innsikt og vår ekspertrådgivning.»
 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.