Emerson Connected Services crop

Det kan imidlertid være en kompleks prosess å utnytte disse dataene

Emerson er tildelt "Industrial IoT Company of the Year" for andre år på rad

IoT Breakthrough organisasjonen gir anerkjennelse til selskaper som tar lederskap i den digitale transformeringen. Emerson er blitt tildelt "Industrial IoT Company of the Year" prisen av IoT Breakthrough.

Tildelingen anerkjenner selskapets innovasjon og lederskap i å utvikle teknologier og strategier for Industriell Internett av Ting (IIoT) hos kunder i en rekke industrielle sektorer.

IoT Breakthrough Awards mottok mer enn 3 500 nominasjoner i 2018. Valg av prismottaker er gjort av et dommerpanel av IoT-fagfolk og eksperter med praktisk erfaring innen markedet for internett av ting, blant annet journalister, analytikere og profesjonelle fra nyetablerte selskaper og Fortune 100-selskaper.

Utviklet økosystem

Med IIoTsystemer har industrivirksomheter mer potensial enn noensinne til å samle sanntidsdata. Det kan imidlertid være en kompleks prosess å utnytte disse dataene til brukbar informasjon for økt operativ ytelse. For å hjelpe kunder med å implementere IIoT-teknologier sømløst, har Emerson utviklet sitt Plantweb ™ digitale løsning til et økosystem. Økosystemet omfatter en skalerbar portefølje av teknologier, programvare og tjenester som gjør det mulig å forbedre ytelsen i produksjon, pålitelighet, sikkerhet og energistyring.

"Etter hvert som IIoT-teknologiene fortsetter å utvikle seg, stoler kunder mer og mer på oss for å hjelpe med å evaluere og implementere digital teknologi for å øke forretningsmessig ytelse," sier Lal Karsanbhai, administrerende direktør for Emerson Automation Solutions. "Vårt mål er å levere tung industriell kompetanse og automatiseringsteknologi som gir kundene mulighet til å utnytte egne systemer bedre og optimalisere anleggets ytelse."

Manglende planer

En nylig Emersonstudie blant industrileder med ansvar for digitale transformasjonsinitiativer viste at bare 20 prosent av respondentene hadde både en visjon for digital transformasjon og en klar, gjennomførbar plan for å implementere. Fravær av en realistisk plan ble nevnt som den viktigste barriere for digitale transformasjonsprosjekter.

Strukturert og skalerbar

For å hjelpe kundene med å realisere den digitale transformasjon, bruker Emersons Plantweb digitale økosystem en strukturert, skalerbar tilnærming som gjør det mulig for bedrifter å fokusere på prioriterte områder med et praktisk veikart, som er skreddersydd for bedriftens forretningsbehov. Til slutt hjelper disse Plantwebløsningene kundene med å oppnå topp Quartile-ytelse, målt ved optimalisert produksjon, forbedret pålitelighet, forbedret sikkerhet og minimalisert energiforbruk.

"Det er helt klart at digitalisering endrer radikalt hele markeder, og nivået på IoT-innovasjon fortsetter med økt styrke. Det gjelder spesielt for industrielle bedrift og kunder over hele verden," sa James Johnson, administrerende direktør i IoT Breakthrough. "I denne nye industrien 4.0, blir det stadig vanskeligere for IIoT-leverandører å skille seg ut i et økende marked. Emerson har med suksess demonstrert et nivå av innovasjon og suksess i det industrielle IoT-markedet for andre år på rad

 

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...