Emerson Connected Services crop

Det kan imidlertid være en kompleks prosess å utnytte disse dataene

Emerson er tildelt "Industrial IoT Company of the Year" for andre år på rad

IoT Breakthrough organisasjonen gir anerkjennelse til selskaper som tar lederskap i den digitale transformeringen. Emerson er blitt tildelt "Industrial IoT Company of the Year" prisen av IoT Breakthrough.

Tildelingen anerkjenner selskapets innovasjon og lederskap i å utvikle teknologier og strategier for Industriell Internett av Ting (IIoT) hos kunder i en rekke industrielle sektorer.

IoT Breakthrough Awards mottok mer enn 3 500 nominasjoner i 2018. Valg av prismottaker er gjort av et dommerpanel av IoT-fagfolk og eksperter med praktisk erfaring innen markedet for internett av ting, blant annet journalister, analytikere og profesjonelle fra nyetablerte selskaper og Fortune 100-selskaper.

Utviklet økosystem

Med IIoTsystemer har industrivirksomheter mer potensial enn noensinne til å samle sanntidsdata. Det kan imidlertid være en kompleks prosess å utnytte disse dataene til brukbar informasjon for økt operativ ytelse. For å hjelpe kunder med å implementere IIoT-teknologier sømløst, har Emerson utviklet sitt Plantweb ™ digitale løsning til et økosystem. Økosystemet omfatter en skalerbar portefølje av teknologier, programvare og tjenester som gjør det mulig å forbedre ytelsen i produksjon, pålitelighet, sikkerhet og energistyring.

"Etter hvert som IIoT-teknologiene fortsetter å utvikle seg, stoler kunder mer og mer på oss for å hjelpe med å evaluere og implementere digital teknologi for å øke forretningsmessig ytelse," sier Lal Karsanbhai, administrerende direktør for Emerson Automation Solutions. "Vårt mål er å levere tung industriell kompetanse og automatiseringsteknologi som gir kundene mulighet til å utnytte egne systemer bedre og optimalisere anleggets ytelse."

Manglende planer

En nylig Emersonstudie blant industrileder med ansvar for digitale transformasjonsinitiativer viste at bare 20 prosent av respondentene hadde både en visjon for digital transformasjon og en klar, gjennomførbar plan for å implementere. Fravær av en realistisk plan ble nevnt som den viktigste barriere for digitale transformasjonsprosjekter.

Strukturert og skalerbar

For å hjelpe kundene med å realisere den digitale transformasjon, bruker Emersons Plantweb digitale økosystem en strukturert, skalerbar tilnærming som gjør det mulig for bedrifter å fokusere på prioriterte områder med et praktisk veikart, som er skreddersydd for bedriftens forretningsbehov. Til slutt hjelper disse Plantwebløsningene kundene med å oppnå topp Quartile-ytelse, målt ved optimalisert produksjon, forbedret pålitelighet, forbedret sikkerhet og minimalisert energiforbruk.

"Det er helt klart at digitalisering endrer radikalt hele markeder, og nivået på IoT-innovasjon fortsetter med økt styrke. Det gjelder spesielt for industrielle bedrift og kunder over hele verden," sa James Johnson, administrerende direktør i IoT Breakthrough. "I denne nye industrien 4.0, blir det stadig vanskeligere for IIoT-leverandører å skille seg ut i et økende marked. Emerson har med suksess demonstrert et nivå av innovasjon og suksess i det industrielle IoT-markedet for andre år på rad

 

Endress Memosens_BS crop

Gjør livet enklere og forbedre prosessikkerheten med digital teknologi fra Memosens

Memosens' digitale sensorer lagrer kalibreringsdata, sensordata og prosessdata

Memosens teknologi, fra Endress+Hauser, revolusjonerer væskeanalyseteknologien. Den målte verdien konverteres til et digitalt signal som sendes induktivt til overføreren, noe som eliminerer problemer knyttet til fukt og rust – sensorene kan til og med brukes under vann.

les mer...
ProEXR File Description=Attributes=cameraAperture (float): 36.000000cameraFNumber (float): 21.000000cameraFarClip (float): 1000000015047466200000000000000.000000cameraFarRange (float): 1000.000000cameraFocalLength (float): 210.000000cameraFov (flo

Ultralydsensor for smarte IOT applikasjoner

Sensorene er beregnet for utendørs applikasjoner

Pepperl+Fuchs har utviklet en ny serie ultralydsensorer for applikasjoner i mobile og batteridrevne applikasjoner.

les mer...
Universal robots crop

Små og mellomstore produsenter risikerer å få det tøffest

Viktig at vår produserende industri står klare til å tilegne seg kunnskap

Robotprodusenter har en veldig viktig oppgave i dag: å gjøre det enkelt for beslutningstakere å sette i gang med å frigjøre personalet. Blir det for vanskelig, kommer det ikke til å skje, og dette er et stort hinder for bransjen.

les mer...
ABB EQ Matic crop

Enkel og automatisk innsamling av målerdata på M-Bus

Konfigurerbart dashbordsid gir en rask oversikt over de mest relevante måledata

Med EQ-maticfra ABB kan du enkelt samle inn, overvåke og analysere forbruksdata for el.-, gass- vann- eller varmemålere. For detaljert overvåkning tilbyr EQ-matic flere analysefunksjoner som historisk dataanalyse, referansefunksjoner, kostnadsanalyse med mer.

les mer...