Graphic Group Mensch & Medien Gm

Elektronisk komponentbeskyttelse for 48 V forbrukere

Med de nye, enkanals automatsikringene PTCB fra Phoenix Contact sikres nå også last med forsyningsspenning på 48 V DC elektronisk. Komponentbeskyttelsen kan kombineres med rekkeklemmeporteføljen CLIPLINE. 

Vernebryterne integreres raskt og enkelt i potensialfordelingen ved hjelp av standard rekkeklemmetilbehør, og tilkobles hverandre innbyrdes. Byggbredden på 6,2 mm passer til rekkeklemmeporteføljen og frigjør viktig plass på DIN-skinnen. Automatsikringene finnes med fast nominell verdi på 2 A eller med innstillbar nominell strøm, på området 1 til 6 A. Dermed kan nominell strøm tilpasses applikasjonen fleksibelt, og lagerkostnadene reduseres. LED-en på forsiden i lettforståelige lyssøylefarger og den potensialfrie signalkontakten gjør at brukeren lett vil gjenkjenne applikasjonens status på stedet og på avstand. Det gjør det enklere å gjenkjenne feil, og bidrar til nøyaktig lokalisering av feil og rask tilgjengelighet igjen. Den flertrinnede utløsekarakteristikken med dynamisk gjenkjenning av kortslutning er optimalisert for start av forskjellige typer last.

I tillegg til rekkeklemmene CLIPLINE kan vernebryterne PTCB kombineres med 48 V DC QUINT- eller TRIO-strømforsyningene fra Phoenix Contact, og gir slik et komplett, pålitelig 48 V DC-konsept.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...