Graphic Group Mensch & Medien Gm

Elektronisk komponentbeskyttelse for 48 V forbrukere

Med de nye, enkanals automatsikringene PTCB fra Phoenix Contact sikres nå også last med forsyningsspenning på 48 V DC elektronisk. Komponentbeskyttelsen kan kombineres med rekkeklemmeporteføljen CLIPLINE. 

Vernebryterne integreres raskt og enkelt i potensialfordelingen ved hjelp av standard rekkeklemmetilbehør, og tilkobles hverandre innbyrdes. Byggbredden på 6,2 mm passer til rekkeklemmeporteføljen og frigjør viktig plass på DIN-skinnen. Automatsikringene finnes med fast nominell verdi på 2 A eller med innstillbar nominell strøm, på området 1 til 6 A. Dermed kan nominell strøm tilpasses applikasjonen fleksibelt, og lagerkostnadene reduseres. LED-en på forsiden i lettforståelige lyssøylefarger og den potensialfrie signalkontakten gjør at brukeren lett vil gjenkjenne applikasjonens status på stedet og på avstand. Det gjør det enklere å gjenkjenne feil, og bidrar til nøyaktig lokalisering av feil og rask tilgjengelighet igjen. Den flertrinnede utløsekarakteristikken med dynamisk gjenkjenning av kortslutning er optimalisert for start av forskjellige typer last.

I tillegg til rekkeklemmene CLIPLINE kan vernebryterne PTCB kombineres med 48 V DC QUINT- eller TRIO-strømforsyningene fra Phoenix Contact, og gir slik et komplett, pålitelig 48 V DC-konsept.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.