telemequanic Christian Balle crop

Nå får vi enda flere ressurser og spesialkompetanse

Elektronikkgigant kjøper Telemecanique Sensors

Yageos oppkjøp av Telemecanique Sensors gir selskapet en solid plattform for å styrke sin virksomhet i Norden og globalt. Yageo, en av verdens ledende produsenter av elektroniske komponenter kjøper Telemecanique Sensors, som er en del av Schneider Electric.

- Dette er gode nyheter for Telemecanique Sensors i Norden. Som en del av Schneider Electric har vi virkelig utviklet oss positivt i Danmark og Norden, og nå får vi enda flere ressurser og spesialkompetanse. Samtidig vil vi fortsette å bruke vårt velkjente merkevarenavn og opprettholde de kvaliteter og verdier som kundene forventer av oss, sier Christian Balle, klyngeleder, Nordics & Baltic, Telemecanique Sensors.

Med over 90 års erfaring er Telemecanique Sensors kjent for å levere høykvalitets sensorteknologi til en rekke ulike industrier.

Telemecanique Sensors satser på sterkere tilstedeværelse i Norden

Telemecanique Sensors vil også styrke sin tilstedeværelse i Norden ved å etablere et nytt lokalt kundesenter for å sikre enda mer effektiv kundeservice fra lokale eksperter innen sensorteknologi. Samtidig vil oppkjøpet optimere og forenkle selskapets forsyningskjeder, noe som skal føre til raskere prosesser og leveranser.

- Vi er på en positiv kurs. I løpet av det siste året har vi doblet antall ansatte i Norden, og vi fortsetter å rekruttere for å kunne tilby den beste spesialistsupporten til våre kunder, sier Christian Balle, Klyngeleder, Nordics & Baltic, Telemecanique Sensors.

Selskapets produkter vil fortsatt være tilgjengelige gjennom nåværende kanaler.

Om Telemecanique Sensors

Telemecanique Sensors ble grunnlagt for over 90 år siden og spesialiserer seg på sensorer og teknologi relatert til sensorer. Telemecanique Sensors er en global aktør med tilstedeværelse i over 20 land, og produktene distribueres over hele verden gjennom et bredt nettverk av partnere. Som en global leder innen sensorsbransjen hjelper vi våre kunder med å velge riktig teknologi for å oppnå best mulig ytelse og pålitelighet fra maskinene deres. Med fokus på tre kjerneverdier - Enkelhet, Nærhet og Ekspertise - har vi blitt eksperter innen fabrikk

Om YAGEO

YAGEO Corporation ble grunnlagt i 1977 og er et ledende globalt elektronikkselskap med virksomhet på global skala, inkludert produksjon og salgsfasiliteter i Asia, Europa og Amerika. Selskapet tilbyr "one-stop-shopping", og har et komplett produktutvalg innen motstander, kondensatorer, induktorer, transformatorer, releer, antenner, trådløse komponenter og kretsbeskyttelseskomponenter for å møte de forskjellige kravene til kundene. YAGEO er for øyeblikket rangert som verdens ledende innen chip-motstander, nummer én innen tantal kondensatorer og nummer tre innen MLCCs og induktorer, med sterk global tilstedeværelse - 29 salgskontorer, 49 produksjonssentre, 20 FoU-sentre i 24 land og 40 000 ansatte over hele verden.

Kotek XL_Prime_fam crop

Horner XL Prime betjenings- og styringssystemer

Kombinerer PLS, operatørgrensesnitt, I/O og nettverk i en integrert alt-i-ett-en

Horner XL-Prime, som forhandles av Kotek AS, benyttes til styring og automatisering av små og mellomstore maskiner.  Berøringsskjermene i XL Prime-serien er det nyeste tilskuddet til Horner Automations neste generasjons OCS-produktserie.

Pepperl_Einlagenscanner crop

Gir raske og presise målinger

En videreutvikling av den klassiske time-of-flight-teknologien

Pepperl+Fuchs tilbyr en ny LiDAR-sensor med en skannehastighet på hele 100 Hz – ideell for høyhastighetsapplikasjoner. R2300, som er en enstråleskanner, oppnår denne eksepsjonelt høye skannehastigheten ved å skanne på kun ett plan. Sensoren tilbyr den samme kombinasjonen av høy ytelse og kostnadseffektivitet som kjennetegner flerlagsskannere i R2300-serien. 

Untitled design - 1

Er AI relevant for prosessindustrien?

Og hvordan spiller no-code AI en rolle på veien til suksess? Prosessindustrien står overfor utfordringer som påvirker vekst og lønnsomhet. Utfordringene inkluderer økende energikostnader, økt konkurranse, og strenge regulatoriske krav. Det er tydelig for mange industrielle selskaper at de må finne nye måter å optimalisere prosessene og forbedre effektiviteten for å fortsette være konkurransedyktige. 

Focus on crop

Focus-1 levers nå i eksplosjonssikker utførelse

Ventilhuset til Focus 1 ble optimalisert for å gi best mulig løsning

Produsentene av verdens første autonome reguleringsventil, Krohne Instumentation og Samson, utvider produktporteføljen.  Nå er ventil tilgjengelig i EX utførelse.