telemequanic Christian Balle crop

Nå får vi enda flere ressurser og spesialkompetanse

Elektronikkgigant kjøper Telemecanique Sensors

Yageos oppkjøp av Telemecanique Sensors gir selskapet en solid plattform for å styrke sin virksomhet i Norden og globalt. Yageo, en av verdens ledende produsenter av elektroniske komponenter kjøper Telemecanique Sensors, som er en del av Schneider Electric.

- Dette er gode nyheter for Telemecanique Sensors i Norden. Som en del av Schneider Electric har vi virkelig utviklet oss positivt i Danmark og Norden, og nå får vi enda flere ressurser og spesialkompetanse. Samtidig vil vi fortsette å bruke vårt velkjente merkevarenavn og opprettholde de kvaliteter og verdier som kundene forventer av oss, sier Christian Balle, klyngeleder, Nordics & Baltic, Telemecanique Sensors.

Med over 90 års erfaring er Telemecanique Sensors kjent for å levere høykvalitets sensorteknologi til en rekke ulike industrier.

Telemecanique Sensors satser på sterkere tilstedeværelse i Norden

Telemecanique Sensors vil også styrke sin tilstedeværelse i Norden ved å etablere et nytt lokalt kundesenter for å sikre enda mer effektiv kundeservice fra lokale eksperter innen sensorteknologi. Samtidig vil oppkjøpet optimere og forenkle selskapets forsyningskjeder, noe som skal føre til raskere prosesser og leveranser.

- Vi er på en positiv kurs. I løpet av det siste året har vi doblet antall ansatte i Norden, og vi fortsetter å rekruttere for å kunne tilby den beste spesialistsupporten til våre kunder, sier Christian Balle, Klyngeleder, Nordics & Baltic, Telemecanique Sensors.

Selskapets produkter vil fortsatt være tilgjengelige gjennom nåværende kanaler.

Om Telemecanique Sensors

Telemecanique Sensors ble grunnlagt for over 90 år siden og spesialiserer seg på sensorer og teknologi relatert til sensorer. Telemecanique Sensors er en global aktør med tilstedeværelse i over 20 land, og produktene distribueres over hele verden gjennom et bredt nettverk av partnere. Som en global leder innen sensorsbransjen hjelper vi våre kunder med å velge riktig teknologi for å oppnå best mulig ytelse og pålitelighet fra maskinene deres. Med fokus på tre kjerneverdier - Enkelhet, Nærhet og Ekspertise - har vi blitt eksperter innen fabrikk

Om YAGEO

YAGEO Corporation ble grunnlagt i 1977 og er et ledende globalt elektronikkselskap med virksomhet på global skala, inkludert produksjon og salgsfasiliteter i Asia, Europa og Amerika. Selskapet tilbyr "one-stop-shopping", og har et komplett produktutvalg innen motstander, kondensatorer, induktorer, transformatorer, releer, antenner, trådløse komponenter og kretsbeskyttelseskomponenter for å møte de forskjellige kravene til kundene. YAGEO er for øyeblikket rangert som verdens ledende innen chip-motstander, nummer én innen tantal kondensatorer og nummer tre innen MLCCs og induktorer, med sterk global tilstedeværelse - 29 salgskontorer, 49 produksjonssentre, 20 FoU-sentre i 24 land og 40 000 ansatte over hele verden.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.