Autic Exor crop

Alarm kontrolleres direkte med HMI programvare

Elegant veggboks for Exor operatørpanel

Vi har designet veggbokser for montering av 7 og 10 tommer operatørterminaler utenpå vegg. De er svært praktiske der det ikke er mulig eller ønskelig, med innfelt montering. Veggboksene har utlufting i sidene, og på undersiden er det spalte for innføring av nettverkskabel og strømforsyning.

Til maritimt bruk kan veggboksene leveres med integrert alarm (buzzer), som styres og forsynes direkte via operatørpanelets serieport. Alarm kontrolleres direkte med HMI programvare, som leveres med operatørpanelene. Dette er en løsning som eksempelvis benyttes for alarmering i mannskapslugarer.
 
Frontene på veggboksene er laget i pleksiglass, for lav vekt og styrke. Festestykke/bakvegg er laget i 5 mm PVC-plate, slik at man kan bore festehuller på valgfritt sted på platen. Fleksibelt, enkelt og praktisk.
 
Veggboks for 7’’:
B265 x H220 x D65 mm
Vekt 990g
Veggboks for 10’’:
B360 x H280 x D65 mm
Vekt 1330g


For mer informasjon, se våre hjemmesider www.autic.no

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...