PT E1L Hand crop

Har den funksjonaliteten som kunden trenger, nettopp for sin applikasjon

Eksklusiv distribusjonsavtale for håndholdte termiske kameraer

Presisjons Teknikk AS har signert en eksklusiv distribusjonsavtale med HIKMICRO. Avtalen omfatter salg og distribusjon av håndholdte termiske kameraer og andre produkter relatert til termografi. Presisjons Teknikk AS har siden starten i 1995 vært en ledende leverandør at termiske kameraer og kompetanse til industri, F&U og jakt og friluft.

Det er derfor stolte at vi nå er HIKMICRO sin foretrukne partner i Norge og Sverige, sier daglig leder Henrik Swärd.

HIKMICRO er et relativt nytt merke på markedet innenfor termografi, men er startet opp høsten 2016 og er et utspring av HIKVISION som er meget anerkjent for kamerasystemer innenfor overvåking & sikkerhet. 

Selskapet har en meget ambisiøs produktutvikling med et klart fokus på å tilby sine produkter dramatisk mye rimeligere enn det konkurrentene gjør, med den samme - eller høyere kvalitet.

En av metodene for å få til dette, er å tilby kameraer som har den funksjonaliteten som kunden trenger, nettopp for sin applikasjon og ikke inneholder en masse (kostbar) funksjonalitet som erfaringsmessig aldri blir brukt og gjør produktet vanskeligere å bruke.

Vi har store forventninger til nåværende og fremtidige produkter fra HIKMICRO, som passer perfekt inn i vårt forretningskonsept ved å tilby de ledende termografiprodukter i markedet, forteller Henrik Swärd.

Lenker for mer informasjon:

https://www.hikmicrotech.com/en/

https://ptnordic.com/

 

SIE_200917 - ET 200 Failsafe

Ny redundant CPU for høye krav

Integrert systemdiagnose og 5-nivå beskyttelseskonsept

SIMATIC S7-1500 serien utvides med en ny PLS for det redundante systemet S7-1500R/H med mulighet for integrerte Fail-Safe applikasjoner. Den nye CPU 1518HF-4 PN i redundantserien er egnet for applikasjoner der du stiller høye krav til tilgjengelighet, programomfang og behandlingshastighet, og samtidig krever funksjonell sikkerhet opp til «Safety Integrity Level» SIL 3.

les mer...
Fortuem batterier crop

Fortum investerer i et nytt og moderne gjenvinningsanlegg for elbilbatterier

Imøtekommet økende etterspørselen og gjenvinner litium, nikkel, kobolt og mangan

Anlegget, som skal bygges i Finland, kan gjenvinne sjeldne metaller fra norske elbilbatterier og bidra til mer bærekraftig europeisk batteriproduksjon. Fortum utvider kapasiteten for gjenvinning av elbilbatterier, og skal bygge et nytt og moderne gjenvinningsanlegg i Harjavalta i Finland. Dette vil øke Fortums gjenvinningskapasitet betydelig.

les mer...
Siemens edge crop

Full oversikt i Industrial Edge

Vi lever i en digital verden hvor også nå industrien er på full fart inn. Stikkord som IoT, data, AI, algoritmer, skytjenester, språk som C++, Java, Python og så videre blir mer og mer aktuelle. En aktuell problemstilling er hvordan dette skal bakes inn hverdagen vi kjenner fra før, uten å gå på bekostning av krav og viktige prinsipper industrien er nødt til å ivareta, som i mange tilfeller skiller seg fra forbruker- og IT-verden. Siemens Industrial Edge er svaret.

 
les mer...
Pepperl safeUC crop[1]

Ultralyd sensorsystem som er banebrytende for sikkerhetsapplikasjoner

Det blir alltid en sikker og pålitelig deteksjon.

USi®-safety, ultralydbasert sensorsystem fra Pepperl+Fuchs i henhold til Kategori 3 PL d. USi®-safety ultralyd sensorsystem er banebrytende for sikkerhetsapplikasjoner - enten det er i krevende industrielle omgivelser eller utendørs.

les mer...