Rittal edge crop

Allerede i 2019 kan edgesystemet behandle og analysere 40 prosent av datamengden

Edge løsninger for smarte applikasjoner

Rittal har presentert en rekke edge løsninger for Smart Industry, Smart Mobility, Smart Healthcare og Smart Finance. Disse representerer Rittals svar på den digitale omstillingen for næringsliv og samfunnet som helhet - innen helsevesenet, detaljhandel, offentlig sektor og ulike aspekter av infrastruktur.

Rittal, som er en ledende leverandør av modulære IT-infrastrukturløsninger, sammen med sine partnere ABB og HPE, presenterte konkrete eksempler på Smart Industry som fokuserer på digital transformasjon i industrielle miljøer. Dette handler om å skape høykvalitets og høy IP-klassifiserte datasentre - innenfor eller utenfor produksjonen - hvis det er behov for flere IT-ressurser lokalt for å utvikle den smarte fabrikken.

Rask utvkling

Allerede i 2019 kan edge systemet behandle og analysere 40 prosent av datamengden generert av "Internet of Things". Andre beregninger anslår at ca. 60 prosent av sky servere vil være plassert i Edge datasentre i 2025.

- Digitalisering driver ulike utfordringer i alle bransjer. Våre edge løsninger hjelper bedrifter raskt, enkelt og kostnadseffektivt å implementere skreddersydde IT-infrastrukturer, forklarer Andreas Keiger, administrerende direktør i Rittals Global Business Unit for IT-infrastruktur.

Ressurser ved kilden

Smart Mobility handler om sikker, pålitelig og fremfor alt rask behandling av store mengder data for intelligent teknologi, som selvdrevne kjøretøyer og trafikkstyringssystemer. Rittals svar er å finne IT-ressurser så nær datakilden som mulig.

Beskyttet informasjon
Innen "Smart Healthcare" handler det om å møte utfordringene som

Digitaliseringen gir for helsevesenet, for eksempel hvordan sensitiv pasientinformasjon kan beskyttes ved hjelp av høy tilgjengelighets IT-infrastruktur.

 

Endress Memosens_BS crop

Gjør livet enklere og forbedre prosessikkerheten med digital teknologi fra Memosens

Memosens' digitale sensorer lagrer kalibreringsdata, sensordata og prosessdata

Memosens teknologi, fra Endress+Hauser, revolusjonerer væskeanalyseteknologien. Den målte verdien konverteres til et digitalt signal som sendes induktivt til overføreren, noe som eliminerer problemer knyttet til fukt og rust – sensorene kan til og med brukes under vann.

les mer...
ProEXR File Description=Attributes=cameraAperture (float): 36.000000cameraFNumber (float): 21.000000cameraFarClip (float): 1000000015047466200000000000000.000000cameraFarRange (float): 1000.000000cameraFocalLength (float): 210.000000cameraFov (flo

Ultralydsensor for smarte IOT applikasjoner

Sensorene er beregnet for utendørs applikasjoner

Pepperl+Fuchs har utviklet en ny serie ultralydsensorer for applikasjoner i mobile og batteridrevne applikasjoner.

les mer...
Universal robots crop

Små og mellomstore produsenter risikerer å få det tøffest

Viktig at vår produserende industri står klare til å tilegne seg kunnskap

Robotprodusenter har en veldig viktig oppgave i dag: å gjøre det enkelt for beslutningstakere å sette i gang med å frigjøre personalet. Blir det for vanskelig, kommer det ikke til å skje, og dette er et stort hinder for bransjen.

les mer...
ABB EQ Matic crop

Enkel og automatisk innsamling av målerdata på M-Bus

Konfigurerbart dashbordsid gir en rask oversikt over de mest relevante måledata

Med EQ-maticfra ABB kan du enkelt samle inn, overvåke og analysere forbruksdata for el.-, gass- vann- eller varmemålere. For detaljert overvåkning tilbyr EQ-matic flere analysefunksjoner som historisk dataanalyse, referansefunksjoner, kostnadsanalyse med mer.

les mer...