EATON_6-03-2016_11287N crop

Rett ut av boksen og inn i kontroll kabinettet

Eatons nye distribusjons system for starter kombinasjoner

En ny sikker og innovativ løsning for energi fordeling opp til 125A. MSFS (Motor Starter Feeder System) er en ny modulær løsning som enkelt kan integreres i dagens installasjoner. Pluggbar installasjon bidrar til enkel og rask montering.

Rett ut av boksen og inn i kontroll kabinettet. Monteres enten på DIN skinne eller direkte på montasjeplate. Systemet gir oss egenskapene til en samleskinne samtidig som vi ivaretar egenskapene til en strømskinne. Kommer i to forskjellige størrelser. 225mm med mulighet for 4 utganger og 405mm med mulighet for 8 utganger. Tre integrerte kobber skinner gir mulighet for 125A strømtrekk ved begge størrelser.

Fleksibel og enkel montasje. Alle komponenter er pluggbare og kan monteres uten verktøy etter behov på skinnesystemet. Forskjellig utstyr kan plasseres på samme skinne i hele bredden. Skulle installasjonen kreve endringer vil modulene enkelt kunne skiftes i etterkant.

Sikkerhet i installasjoner fortsetter å være viktig. Systemet tilbyr innovativ og feilfri montasje da det baserer seg på ett standard strømskinne system. I tillegg vil IP20 beskyttelsen sørge for en berøringssikker installasjon.

Tilførselsmodulen kan også plasseres etter behov på skinnen. Kabler kobles til uten behov for verktøy. Rask, enkel og sikker montasje kutter installasjonstid og sikrer anlegget.

Direkte startere, dreieretning startere og mykstarter kombinasjon tilbys ferdig sammensatt. Hver utgang tilbys opptil 32A. Montører vil med det nye distribusjons systemet ha en fleksibel, sikker og rask løsning å tilby sine kunder.

https://www.youtube.com/watch?v=V6WCb6Ce1Ys

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...