EATON_6-03-2016_11287N crop

Rett ut av boksen og inn i kontroll kabinettet

Eatons nye distribusjons system for starter kombinasjoner

En ny sikker og innovativ løsning for energi fordeling opp til 125A. MSFS (Motor Starter Feeder System) er en ny modulær løsning som enkelt kan integreres i dagens installasjoner. Pluggbar installasjon bidrar til enkel og rask montering.

Rett ut av boksen og inn i kontroll kabinettet. Monteres enten på DIN skinne eller direkte på montasjeplate. Systemet gir oss egenskapene til en samleskinne samtidig som vi ivaretar egenskapene til en strømskinne. Kommer i to forskjellige størrelser. 225mm med mulighet for 4 utganger og 405mm med mulighet for 8 utganger. Tre integrerte kobber skinner gir mulighet for 125A strømtrekk ved begge størrelser.

Fleksibel og enkel montasje. Alle komponenter er pluggbare og kan monteres uten verktøy etter behov på skinnesystemet. Forskjellig utstyr kan plasseres på samme skinne i hele bredden. Skulle installasjonen kreve endringer vil modulene enkelt kunne skiftes i etterkant.

Sikkerhet i installasjoner fortsetter å være viktig. Systemet tilbyr innovativ og feilfri montasje da det baserer seg på ett standard strømskinne system. I tillegg vil IP20 beskyttelsen sørge for en berøringssikker installasjon.

Tilførselsmodulen kan også plasseres etter behov på skinnen. Kabler kobles til uten behov for verktøy. Rask, enkel og sikker montasje kutter installasjonstid og sikrer anlegget.

Direkte startere, dreieretning startere og mykstarter kombinasjon tilbys ferdig sammensatt. Hver utgang tilbys opptil 32A. Montører vil med det nye distribusjons systemet ha en fleksibel, sikker og rask løsning å tilby sine kunder.

https://www.youtube.com/watch?v=V6WCb6Ce1Ys

KUKA Platform_KMP200 crop

Effektiv og fleksibel produksjonsflyt med KUKAs mobile plattform KMP 200

Kravene til kortere reaksjonstid og økt fleksibilitet blir stadig større i dagen

KUKA fortsetter utviklingen av mobile produkter som bidrar til enklere prosesser i produksjonsindustrien.  Nå lanseres den siste i rekken, den autonome plattformen KUKA Mobile Plattform 200, for bruk på produksjonssteder der det er liten plass.

les mer...
ABB smart sensor crop

ABBs smartsensorer bidrar til å løse et av industriens største problemer

Konvensjonell tilstandsovervåkning av motorer er kostbart og tidkrevende

I dag driver motorer og pumper vitale industrielle applikasjoner. Likevel er det ofte vanskelig å vurdere tilstanden til motorene. Smarte sensorer gjør det mulig å være mer effektive og produktive enn før med prediktivt vedlikehold.

les mer...
Edge computer crop

Må øke fokus på IT-sikkerhet blant små- og mellomstore bedrifter

Fremtidens trusler blir mer målrettede og at ny teknologi vil gjøre det enklere

– Siden sikkerheten hos de store bedriftene er blitt bedre, vil angrepene i økende grad komme mot mindre bedrifter. Det nytter ikke bare å sikre de store - alle må bli sikrere, om landet skal bli sikrere, avslutter Malmedal.

les mer...
Powell Nordlandsnett mast crop

Automatiserer store deler av vedlikeholdsjobben

Håper vi å kunne skape mer effektive vedlikeholdsprosesser

Powel har utviklet en programvareløsning som sanntidsovervåker strømnettet og gjør det mulig å automatisere store deler av vedlikeholdsjobben til nettselskapene. Powel Sensor Connect samler og behandler ulike datakilder i strømnettet innenfor en og samme plattform. Dette gir nettselskapene innsikt i den faktiske tilstanden i strømnettet, helt ned på komponentnivå.

les mer...