eaton-pkz-and-dil-with-push-in-terminals-crop

Leggee til nye enheter med push-in-klemmer

Eaton utvider utvalget av motorvernbrytere og kontaktorer

Eaton utvider porteføljen innen motorvernbrytere, motorstartere og kontaktorer ved å lansere flere varianter med push-in-teknologi. Dermed skrus produktiviteten opp flere hakk.

Energistyringsselskapet Eaton utvider utvalget av motorvernbrytere og kontaktorer ved å legge til nye enheter med push-in-klemmer. Motorvernbryterne PKZM0 og PKE opptil 32 A og DILM- og DILA-kontaktorer opptil 38 A finnes nå med push-in-teknologi. Med Push-in-teknologi halveres tiden det tar å koble opp, sammenlignet med konvensjonelle skruklemmer der skrutrekkeren må fram.

I tillegg til mindre manuell skruing og lavere tidsforbruk er push-in-teknologien fordelaktig for feillokalisering. Push-in-klemmer er sikre og vedlikeholdsfrie, selv under krevende miljøforhold og vibrasjoner. Push-in-teknologien er også ideell for automatisert eller robotisert montasje av kabler, og er en teknologi for framtiden.

De nye push-in-enhetene gir maskinprodusenter og systemintegratorer flere fordeler:

  • Med samme bredde og høydemål som skru- og fjærspenningsklemme-versjoner, kan overgangen til push-in-teknologien skje ved neste vedlikehold, uten endringer i kontrollskapet.
  • De nye motorvernbryterne kommer med samme godkjenninger og sertifiseringer som enhetene med skruklemmer, blant annet UL Type E.
  • I tillegg finnes det en PKZM motorvernbryter-variant som har skruklemmer på forsyningssiden, mens på outputsiden mot motoren finnes det push-in-klemmer. Dette gjør det enkelt og kostnadseffektivt å koble flere motorvernsbrytere til en eksisterende samleskinne (3-fas-applikasjoner).

Eaton har også MSC-motorstarterkombinasjoner, som består av PKZM0 og DILM i en enhet, med push-in-klemmer. Disse reduserer monterings- og kablingskostnadene ytterligere.

I tillegg omfatter Eatons portefølje PLS, SmartWire-DT intelligent kommunikasjonssystem, pilotenhetene til RMQ-serien, easyE4-kontroll-releer, effektbrytere, flerfunksjonelle elektroniske motorstartere og frekvensomformere. Eaton har dermed et omfattende utvalg av automasjonsløsninger basert på denne bekvemme tilkoblingsteknologien.

PKZM0 og DILM-kontaktorer med push-in-teknologi er allerede lansert på markedet. MSC lanseres i andre halvår av 2022 og PKE tidlig i 2023.

Eaton iPC crop

Eaton med nye, kraftige PC-er med berøringsskjerm for bruk i krevende industri- og prosessmiljøer

Energistyringsselskapet Eaton har lansert neste generasjons fleksible PC-er med berøringspaneler fra den populære XP500-serien – som lar brukerne utføre en rekke kontroll- og visualiseringsoppgaver. XP-504-serien består av kraftige industri-PC-er med et moderne, slankt design som gjør det enkelt å bruke dem effektivt for de mest krevende visualiserings- og kontrolloppgavene.

les mer...
2 NORD-NORDAC-PRO crop

Allrounderen blant styreskapsomformere

Den kompakte utformingen gir plassbesparende installasjon i kontrollskap

NORD DRIVESYSTEMS utvider sin NORDAC PRO inverterfamilie til å inkludere størrelser med effekter på opptil 22 kW. Alle fem størrelsene i produktserien har et integrert multiprotokoll Ethernet-grensesnitt og en slank, kompakt design. NORD tilbyr dermed den perfekte elektroniske løsningen for sine optimalt tilpassede drivsystemer – og gjør det for et bredt effektområde.

les mer...
Krohne Anston service crop

KROHNE Instrumentation øker staben med ny serviceingeniør

Vi har gleden av å presentere vår nyansatte Anton Svanberg. Anton begynte hos oss 01. august som serviceingeniør. Han har lang fartstid i automatiseringsbransjen, arbeidet flere år offshore. Karrieren startet i 1992 hos Aker Engineering som automasjons ingeniør.

les mer...
KUKA iiQoT crop

En enkel og prisgunstig vei inn i industri 4.0

​Nettilkobling – så er det klart

– iiQoT gir et teknologisk løft til små og mellomstore selskaper. KUKAs plattform iiQoT gir mindre virksomheter med en viss grad av automasjon samme muligheter som store industrikonsern. Via skyen får de full kontroll på hvor godt robotene arbeider, når de trenger service, om det oppstår flaskehalser i produksjonen og så videre. 

les mer...