Eaton UPS ny gen crop

Utviklet for å gi strømbeskyttelse til moderne entrepriser og Edge-applikasjoner

Eaton lanserer ny UPS-generasjon

UPS-en 5PX Gen2 beskytter applikasjoner og utstyr under krevende strømforhold, og leverer 11 prosent mer strøm enn tilsvarende utstyr på markedet. Den nyeste genererasjonen av avbruddsfri strømforsyning (UPS) fra Eaton er utviklet for å gi strømbeskyttelse til moderne entrepriser og Edge-applikasjoner.

– UPS-en kan enkelt integreres med applikasjoner og viktig it-utstyr. Den er effektiv og fleksibel i bruk, noe gjør at arbeidet med drift og vedlikehold går raskere. Det gir samtidig lavere kostnader over tid, sier Jon Helsingeng, som leder energistyringsselskapet Eaton i Norge og Norden.

11 prosent mer strøm

5PX Gen2 leverer 11 prosent mer strøm til tilkoblede servere enn andre USP-er på markedet. Brukeren kan selv velge hvilke applikasjoner eller hvilket utstyr som skal motta reservestrøm dersom strømmen skulle bli borte. Produktet har fått den amerikanske sertifiseringen Energy Star 2.0, som bekrefter at UPS-en leverer maksimal effekt i hele driftsområdet.

– Energien som brukes måles i sanntid, og er synlig på en LCD-skjerm som er montert på produktet. Det gjør konfigurasjonen av USP-en enkel, og gir en bedre brukeropplevelse, forklarer Helsingeng.

Produktet har i tillegg fått de internasjonale sertifiseringene UL 2900-1 and IEC 62443-4-2, som tar for seg cybersikkerhet. UPS-en er dermed godt beskyttet mot dataangrep.

5PX Gen2 finnes i fire størrelser, fra 1000 VA to 3000 VA, og kan settes opp i stativ eller tårn.

Om Eaton:

Eaton er en ledende virksomhet globalt med høy kompetanse på energistyringsteknologi og -tjenester. Vi leverer løsninger for kraftdistribusjon, kretsbeskyttelse, strømkvalitet, reservestrøm og energilagring, kontroll og automatisering, el-sikkerhet og miljøvennlige løsninger. Med en helhetlig tilnærming til våre tjenester, kanaler og digitale plattformer, hjelper vi kunder over hele verden med å løse utfordringer innen styring av energi.

 

Omron ATC Barcelona1 crop

OMRON åpner dørene til fremtidens fabrikk med oppdatert automatiseringssenter i Barcelona

Utforske bruken av ny teknologi, for eksempel AI og industriell IoT

OMRONs første automatiseringssenter i Europa har nylig gjennomgått en stor ombygging og inkluderer nå et omfattende demonstrasjonsområde for innovative automatiseringsapplikasjoner. Takket være toppmoderne fjernforbindelser inviteres norske bedrifter inn i morgendagens digitale fabrikk.

les mer...
FG-Tech PressPhoto-IXARC-27mm

Ny encoder i Posital sin IXARC-familie – Kun 27mm lang

Sikrer pålitelig drift under våte og skitne forhold

Posisjons- og bevegelsessensor spesialisten POSITAL, som representeres av FG-Tech AS, har ett nytt familiemedlem i sin populære IXARC enkoder-familie med hus som kun er 27 mm langt. Denne reduserte lengden, kombinert med en diameter på bare 36 mm, betyr at disse superkompakte enhetene er ideelle plass for montering er begrenset.

les mer...
Trend cyber sikkerhet crop

Opplever at virksomheten går på akkord med cybersikkerhet

Går på akkord med egen cybersikkerhet til fordel for økt digitalisering

Fersk rapport fra Trend Micro avdekker et alarmerende behov for å diskutere forretningsrisiko så raskt som mulig. 15. november la IT-sikkerhetsselskapet Trend Micro, frem en rapport basert på ny forskning. I rapporten kommer det frem at hele 9 av 10 IT-beslutningstagere hevder at virksomheten deres er villig til å gå på akkord med egen cybersikkerhet til fordel for økt digitalisering, økt produktivitet eller andre mål. 

les mer...
Næringsminister MIL crop

Imponert over industrisamarbeid i Agder

MIL fungerer som en arena for samskaping og utvikling

– Dette var veldig nyttig for meg. Her er det mye å følge opp videre, sier den nye næringsministeren Jan Christian Vestre etter et innholdsfylt besøk på Mechatronics Innovation Lab (MIL) ved UiA. Vestre, som representerer Arbeiderpartiet, har som mål å besøke hundre bedrifter før jul.

les mer...