Peppelr smart ex crop

Ny standarder for fleksibel distribusjon i offentlige og private nettverk

Digitalisering i Ex-sone til et nytt nivå

Pepperl+Fuchs presenterer ny egensikker 5G-smarttelefon Smart-Ex® 03. Den nye Smart-Ex® 03-smarttelefonen fra Pepperl+Fuchs legger grunnlaget for fremtidsrettede digitale applikasjonsscenarier i Ex-områder

Med den egensikre Smart-Ex® 03, presenterte Pepperl+Fuchs en smarttelefon som er klar for 5G og Wi-Fi 6 på Hannovermessen i år. I den 6-tommers Android-smarttelefonen kombinerer Pepperl+Fuchs sin globale, kundeorienterte støtte med kunnskapen til datterselskapene ECOM Instruments som en pioner innen trådløs teknologi, telefoner og nettbrett. Den nye smarttelefonen er utviklet helt og holdent internt i Europa og produsert utenfor Kina for å sikre 100 prosent kontroll over maskinvare- og programvaresikkerhet, samt høyere tilgjengelighet takket være pålitelige og robuste forsyningslinjer.

Med 5G, Wi-Fi 6 og eSIM setter Smart-Ex® 03 nye standarder for fleksibel distribusjon i offentlige og private nettverk av mobiltjenesteleverandører eller selskapene selv. Dette gir brukere på industrianlegg rundt om i verden toppmoderne kommunikasjons- og samarbeidsfunksjoner ved hjelp av rask og sikker overføring av store datamengder – for eksempel fjernstøtte, videokonferanser, digital radiokommunikasjon med minimal forsinkelse ved push-to-talk (PTT) eller kombinasjonen med Visor-Ex® briller. Det er en del av den omfattende periferiutstyrsporteføljen.

Optimalisert for ulike bruksområder som kommunikasjon, digitale arbeidsflyter og administrasjon av arbeidsordre, operasjonell sikkerhet, skanning, ressursforvaltning, prediktivt vedlikehold, Utvidet virkelighet-applikasjoner (AR) eller IoT-integrasjon, tilbyr smarttelefonen det riktige svaret for enhver brukssituasjon.

Kameraet, som er skreddersydd for bransjens krav til skanning, dokumentering eller videokonferanser, leverer presise og optimale resultater selv i tøffe omgivelser eller i sollys.

Med den smarte -ex® 03, Mobile World, for eksempel i olje- og gassindustrien, i kjemiske, petrokjemiske, farmasøytiske eller energiselskaper, så vel som i gruvedrift, er det en fremtidssikker smarttelefon, som følger bedriftsmobilitetskonseptet fra Pepperl+Fuchs Fuchs.

Etterfølgeren til Smart-Ex® 02 har en forbedret sikkerhetsarkitektur for enda større sikkerhet i Ex-områder. Den innebygde tilstandsovervåkingen av Smart-Ex® 03 leverer både maskinvare- og programvareselvovervåking.

Diagnoseverktøy, detaljerte loggfiler og fjernkontroll fra IT-selskapet muliggjør permanent enhetsovervåking og rask problemløsning. Optimal støtte er dermed garantert av selskapets IT-lansvarlige eller, om nødvendig, av Pepperl+Fuchs-støtten, som sikrer høy enhetspålitelighet. Det verdensomspennende salgs- og servicenettverket med over 80 bedriftseide lokasjoner samt Pepperl+Fuchs fjernstøtte garanterer direkte kontakt og tilgjengelighet av eksperter.

Kotek XL_Prime_fam crop

Horner XL Prime betjenings- og styringssystemer

Kombinerer PLS, operatørgrensesnitt, I/O og nettverk i en integrert alt-i-ett-en

Horner XL-Prime, som forhandles av Kotek AS, benyttes til styring og automatisering av små og mellomstore maskiner.  Berøringsskjermene i XL Prime-serien er det nyeste tilskuddet til Horner Automations neste generasjons OCS-produktserie.

Pepperl_Einlagenscanner crop

Gir raske og presise målinger

En videreutvikling av den klassiske time-of-flight-teknologien

Pepperl+Fuchs tilbyr en ny LiDAR-sensor med en skannehastighet på hele 100 Hz – ideell for høyhastighetsapplikasjoner. R2300, som er en enstråleskanner, oppnår denne eksepsjonelt høye skannehastigheten ved å skanne på kun ett plan. Sensoren tilbyr den samme kombinasjonen av høy ytelse og kostnadseffektivitet som kjennetegner flerlagsskannere i R2300-serien. 

Untitled design - 1

Er AI relevant for prosessindustrien?

Og hvordan spiller no-code AI en rolle på veien til suksess? Prosessindustrien står overfor utfordringer som påvirker vekst og lønnsomhet. Utfordringene inkluderer økende energikostnader, økt konkurranse, og strenge regulatoriske krav. Det er tydelig for mange industrielle selskaper at de må finne nye måter å optimalisere prosessene og forbedre effektiviteten for å fortsette være konkurransedyktige. 

Focus on crop

Focus-1 levers nå i eksplosjonssikker utførelse

Ventilhuset til Focus 1 ble optimalisert for å gi best mulig løsning

Produsentene av verdens første autonome reguleringsventil, Krohne Instumentation og Samson, utvider produktporteføljen.  Nå er ventil tilgjengelig i EX utførelse.