Peppelr smart ex crop

Ny standarder for fleksibel distribusjon i offentlige og private nettverk

Digitalisering i Ex-sone til et nytt nivå

Pepperl+Fuchs presenterer ny egensikker 5G-smarttelefon Smart-Ex® 03. Den nye Smart-Ex® 03-smarttelefonen fra Pepperl+Fuchs legger grunnlaget for fremtidsrettede digitale applikasjonsscenarier i Ex-områder

Med den egensikre Smart-Ex® 03, presenterte Pepperl+Fuchs en smarttelefon som er klar for 5G og Wi-Fi 6 på Hannovermessen i år. I den 6-tommers Android-smarttelefonen kombinerer Pepperl+Fuchs sin globale, kundeorienterte støtte med kunnskapen til datterselskapene ECOM Instruments som en pioner innen trådløs teknologi, telefoner og nettbrett. Den nye smarttelefonen er utviklet helt og holdent internt i Europa og produsert utenfor Kina for å sikre 100 prosent kontroll over maskinvare- og programvaresikkerhet, samt høyere tilgjengelighet takket være pålitelige og robuste forsyningslinjer.

Med 5G, Wi-Fi 6 og eSIM setter Smart-Ex® 03 nye standarder for fleksibel distribusjon i offentlige og private nettverk av mobiltjenesteleverandører eller selskapene selv. Dette gir brukere på industrianlegg rundt om i verden toppmoderne kommunikasjons- og samarbeidsfunksjoner ved hjelp av rask og sikker overføring av store datamengder – for eksempel fjernstøtte, videokonferanser, digital radiokommunikasjon med minimal forsinkelse ved push-to-talk (PTT) eller kombinasjonen med Visor-Ex® briller. Det er en del av den omfattende periferiutstyrsporteføljen.

Optimalisert for ulike bruksområder som kommunikasjon, digitale arbeidsflyter og administrasjon av arbeidsordre, operasjonell sikkerhet, skanning, ressursforvaltning, prediktivt vedlikehold, Utvidet virkelighet-applikasjoner (AR) eller IoT-integrasjon, tilbyr smarttelefonen det riktige svaret for enhver brukssituasjon.

Kameraet, som er skreddersydd for bransjens krav til skanning, dokumentering eller videokonferanser, leverer presise og optimale resultater selv i tøffe omgivelser eller i sollys.

Med den smarte -ex® 03, Mobile World, for eksempel i olje- og gassindustrien, i kjemiske, petrokjemiske, farmasøytiske eller energiselskaper, så vel som i gruvedrift, er det en fremtidssikker smarttelefon, som følger bedriftsmobilitetskonseptet fra Pepperl+Fuchs Fuchs.

Etterfølgeren til Smart-Ex® 02 har en forbedret sikkerhetsarkitektur for enda større sikkerhet i Ex-områder. Den innebygde tilstandsovervåkingen av Smart-Ex® 03 leverer både maskinvare- og programvareselvovervåking.

Diagnoseverktøy, detaljerte loggfiler og fjernkontroll fra IT-selskapet muliggjør permanent enhetsovervåking og rask problemløsning. Optimal støtte er dermed garantert av selskapets IT-lansvarlige eller, om nødvendig, av Pepperl+Fuchs-støtten, som sikrer høy enhetspålitelighet. Det verdensomspennende salgs- og servicenettverket med over 80 bedriftseide lokasjoner samt Pepperl+Fuchs fjernstøtte garanterer direkte kontakt og tilgjengelighet av eksperter.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.