Elteco Emotron VS1030 crop

Gir økonomisk og pålitelig motorkontroll i applikasjoner

Den økonomiske løsningen for applikasjoner med lavt effektkrav

Elteco presentere de nye kompakte Emotron VS10 og VS30 frekvensomformerne fra CG Drives and Automation. Disse enhetene kommer fullspekket med funksjonalitet.

Emotrons VS10/VS30 vil gi økonomisk og pålitelig motorkontroll i applikasjoner med effektkrav mellom 0.25kW og 7.5kW.

Gjennom mer enn 45 år har Elteco vært en ledende leverandør av elektroniske og elektrotekniske produkter til det norske markedet. Emotron er en globalt anerkjent leverandør av frekvensomformere og mykstartere med over 35 års erfaring med motordrifter. Emotron er en del av CG Drives and Automation og utvikler sine produkter med fokus på driftssikkerhet og brukervennlighet for å gi kunden rask igangsetting og stabil drift.

Emotron VS10 og VS30 omformerne er fult optimalisert både når det kommer til størrelse og pris. Disse enhetene tilbyr et vell av avanserte finesser, med allsidig funksjonalitet som lett kan tilpasses spesifikke applikasjonsbehov.

Bok-formatet bidrar til plassbesparelser og gjør de lette å installere i skap. VS10/VS30 vil være oppe og gå umiddelbart, klar til å yte jevn og kostnadseffektiv styring av pumper, vifter og kompressorer – i tillegg til konstantmoment-applikasjoner som for eksempel samlebånd.

For å gjøre systemet så enkelt som mulig kommer VS10/VS30 med innebygget PID-kontroller og har energiklasse IE2 som samsvarer med EN 50598-2 (fra Ecodesign direktivet). Robust motorkontroll sikres takket være Emotrons «sensor-less vector control»-teknologi.

VS10 dekker effekter 0.25kW-2.2kW (1-fase 230V). De større VS30 dekker 0.37-7.5kW (to serier: 1/3-fase 230V, 3-fase 400/480V). Den minste av disse IP20-enhetene måler kun 60 x 155 x 130 mm (B x H x D), og den største kun 120 x 275 x 130 mm (B x H x D).

For mer info kontakt se www.elteco.no  

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.