NORD-NORDAC-ON-PURE crop

Ideell for næringsmiddel industrien

Den nye NORDAC ON PURE Ideell for mat- og drikkeindustrien

De desentraliserte NORDAC ON frekvensomformerne fra NORD DRIVESYSTEMS er spesialdesignet for kravene til horisontal transportørteknologi. NORDAC ON PURE i vaske-down-design har nsd tupH overflatebehandling og er det riktige valget for bruk i mat- og drikkevareindustrien, spesielt når det gjelder høye hygienekrav.

NORDAC ON frekvensomformer kjennetegnes av et integrert multi-protokoll Ethernet-grensesnitt, IIoT-evne, full pluggbarhet og en kompakt design. Siden de er en del av NORDs modulsystem, kan de ideelt kombineres med produsentens girmotorportefølje. Serien består av tre varianter: NORDAC ON for driften med IE3 asynkronmotorer, NORDAC ON+ for kombinasjonen med den høyeffektive IE5+ synkronmotoren, og NORDAC ON PURE i utvaskingsdesign.

Ideell for mat og drikke
NORDAC ON PURE SK 35xP er spesialdesignet for transportbåndsapplikasjoner i mat- og drikkevareindustrien som krever effekter opp til 1,5 kW. Det nedvaskbare designet med runde og glatte overflater gir rask og enkel rengjøring - takket være beskyttelsesklasse IP69 er dette også gyldig for krevende krav. nsd tupH overflatebehandling gir effektiv korrosjonsbeskyttelse. For ytterligere å redusere rengjøringsinnsatsen er de nødvendige koblingene redusert til et minimum antall høyytelsesplugger for tilkobling av hybridkabler via en en-kabels løsning. Inverterne egner seg for direkte motormontering eller for veggmontering. Flere vekselrettere kan enkelt kobles til via kjede.

Alle frekvensomformere i serien - NORDAC ON, NORDAC ON+ og NORDAC ON PURE - har et temperaturområde på -30 °C til +40 °C og er derfor også egnet for dypfrysingsapplikasjoner.

Økonomisk effektivitet gjennom variantreduksjon
Siden NORDAC ON-drevene har et bredt hastighets- og justeringsområde, gir de mulighet for reduksjon av varianter, for eksempel i store intralogistikksystemer. Det er derfor mulig å dekke de nødvendige dreiemomentene og hastighetene i et system ved å bruke så få forskjellige drivvarianter som det er økonomisk mulig, og å optimere den totale eierkostnaden (TCO).

NORDAC ON-seriens høye overbelastningskapasitet er også fordelaktig for en variantreduksjon. Alle frekvensomformere har en overbelastningsevne på opptil 150 prosent i 60 sekunder, og med 200 prosent i 5 sekunder.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.