Web

Sertifikatet bekrefter at nettjenesten er basert på spesifikke standarder

Datasikkerhet i nettskyen

Endress+Hauser er det første industriselskapet som oppnår StarAudit-sertifisering. IIoT-tilbudet (Det industrielle tingenes Internett) fra måleinstrumentspesialisten fikk firestjernes sertifisering av EuroCloud. Alle relevante områder innen datainnhenting i nettskybaserte applikasjoner ble gjennomgått i tråd med sertifiseringens rammeverk.

Endress+Hauser har gitt datasikkerhet høyeste prioritet under utviklingen av nettskybaserte applikasjoner. "Når vi snakker med kundene, gjelder det andre spørsmålet de stiller nesten alltid sikkerhetsstandardene og tiltak for å ivareta dem", sier Thomas Schmidt, StarAudit Project Leader ved Endress+Hauser. "Derfor bestemte vi oss for å utføre en omfattende revisjon gjennom en uavhengig aktør."

StarAudit-sertifikatet bekrefter at de nettbaserte tjenestene er basert på spesifikke sikkerhetsstandarder og har relevant godkjennelse. Dette gir en sporbar kvalitetsvurdering av skytjenester gjennom en transparent, pålitelig sertifiseringsprosess. Hensikten er å øke kundenes og brukernes tillit til skytjenester. Sertifikatet ble offisielt overrakt i Zürich i april.

Endress+Hausers IIoT-tilbud

Gjennom digitale produkter og tjenester hjelper Endress+Hauser kundene å optimere prosessene og øke effektiviteten på anleggene. Webprogrammet Analytics katalogiserer og analyserer raskt alle feltenhetene på anlegget, inkludert enheter fra tredjeparter. Dette medfører en betydelig tidsbesparelse for det installerte baseinventaret.

Programmet gjør det også mulig å gjenkjenne kritiske målepunktet og indikerer muligheter for standardisering. Det viser også annen informasjon, for eksempel passende erstatningsprodukter.

EuroCloud promoterer nettskyen

EuroCloud er en uavhengig, allmennyttig organisasjon for promotering av nettskyen. Den jobber for utviklingen av et felles, digitalt europeisk marked og åpen dialog mellom alle partnere for å fremme ny utvikling.

 

KUKA Platform_KMP200 crop

Effektiv og fleksibel produksjonsflyt med KUKAs mobile plattform KMP 200

Kravene til kortere reaksjonstid og økt fleksibilitet blir stadig større i dagen

KUKA fortsetter utviklingen av mobile produkter som bidrar til enklere prosesser i produksjonsindustrien.  Nå lanseres den siste i rekken, den autonome plattformen KUKA Mobile Plattform 200, for bruk på produksjonssteder der det er liten plass.

les mer...
ABB smart sensor crop

ABBs smartsensorer bidrar til å løse et av industriens største problemer

Konvensjonell tilstandsovervåkning av motorer er kostbart og tidkrevende

I dag driver motorer og pumper vitale industrielle applikasjoner. Likevel er det ofte vanskelig å vurdere tilstanden til motorene. Smarte sensorer gjør det mulig å være mer effektive og produktive enn før med prediktivt vedlikehold.

les mer...
Edge computer crop

Må øke fokus på IT-sikkerhet blant små- og mellomstore bedrifter

Fremtidens trusler blir mer målrettede og at ny teknologi vil gjøre det enklere

– Siden sikkerheten hos de store bedriftene er blitt bedre, vil angrepene i økende grad komme mot mindre bedrifter. Det nytter ikke bare å sikre de store - alle må bli sikrere, om landet skal bli sikrere, avslutter Malmedal.

les mer...
Powell Nordlandsnett mast crop

Automatiserer store deler av vedlikeholdsjobben

Håper vi å kunne skape mer effektive vedlikeholdsprosesser

Powel har utviklet en programvareløsning som sanntidsovervåker strømnettet og gjør det mulig å automatisere store deler av vedlikeholdsjobben til nettselskapene. Powel Sensor Connect samler og behandler ulike datakilder i strømnettet innenfor en og samme plattform. Dette gir nettselskapene innsikt i den faktiske tilstanden i strømnettet, helt ned på komponentnivå.

les mer...