Web

Sertifikatet bekrefter at nettjenesten er basert på spesifikke standarder

Datasikkerhet i nettskyen

Endress+Hauser er det første industriselskapet som oppnår StarAudit-sertifisering. IIoT-tilbudet (Det industrielle tingenes Internett) fra måleinstrumentspesialisten fikk firestjernes sertifisering av EuroCloud. Alle relevante områder innen datainnhenting i nettskybaserte applikasjoner ble gjennomgått i tråd med sertifiseringens rammeverk.

Endress+Hauser har gitt datasikkerhet høyeste prioritet under utviklingen av nettskybaserte applikasjoner. "Når vi snakker med kundene, gjelder det andre spørsmålet de stiller nesten alltid sikkerhetsstandardene og tiltak for å ivareta dem", sier Thomas Schmidt, StarAudit Project Leader ved Endress+Hauser. "Derfor bestemte vi oss for å utføre en omfattende revisjon gjennom en uavhengig aktør."

StarAudit-sertifikatet bekrefter at de nettbaserte tjenestene er basert på spesifikke sikkerhetsstandarder og har relevant godkjennelse. Dette gir en sporbar kvalitetsvurdering av skytjenester gjennom en transparent, pålitelig sertifiseringsprosess. Hensikten er å øke kundenes og brukernes tillit til skytjenester. Sertifikatet ble offisielt overrakt i Zürich i april.

Endress+Hausers IIoT-tilbud

Gjennom digitale produkter og tjenester hjelper Endress+Hauser kundene å optimere prosessene og øke effektiviteten på anleggene. Webprogrammet Analytics katalogiserer og analyserer raskt alle feltenhetene på anlegget, inkludert enheter fra tredjeparter. Dette medfører en betydelig tidsbesparelse for det installerte baseinventaret.

Programmet gjør det også mulig å gjenkjenne kritiske målepunktet og indikerer muligheter for standardisering. Det viser også annen informasjon, for eksempel passende erstatningsprodukter.

EuroCloud promoterer nettskyen

EuroCloud er en uavhengig, allmennyttig organisasjon for promotering av nettskyen. Den jobber for utviklingen av et felles, digitalt europeisk marked og åpen dialog mellom alle partnere for å fremme ny utvikling.

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner.