Web

Sertifikatet bekrefter at nettjenesten er basert på spesifikke standarder

Datasikkerhet i nettskyen

Endress+Hauser er det første industriselskapet som oppnår StarAudit-sertifisering. IIoT-tilbudet (Det industrielle tingenes Internett) fra måleinstrumentspesialisten fikk firestjernes sertifisering av EuroCloud. Alle relevante områder innen datainnhenting i nettskybaserte applikasjoner ble gjennomgått i tråd med sertifiseringens rammeverk.

Endress+Hauser har gitt datasikkerhet høyeste prioritet under utviklingen av nettskybaserte applikasjoner. "Når vi snakker med kundene, gjelder det andre spørsmålet de stiller nesten alltid sikkerhetsstandardene og tiltak for å ivareta dem", sier Thomas Schmidt, StarAudit Project Leader ved Endress+Hauser. "Derfor bestemte vi oss for å utføre en omfattende revisjon gjennom en uavhengig aktør."

StarAudit-sertifikatet bekrefter at de nettbaserte tjenestene er basert på spesifikke sikkerhetsstandarder og har relevant godkjennelse. Dette gir en sporbar kvalitetsvurdering av skytjenester gjennom en transparent, pålitelig sertifiseringsprosess. Hensikten er å øke kundenes og brukernes tillit til skytjenester. Sertifikatet ble offisielt overrakt i Zürich i april.

Endress+Hausers IIoT-tilbud

Gjennom digitale produkter og tjenester hjelper Endress+Hauser kundene å optimere prosessene og øke effektiviteten på anleggene. Webprogrammet Analytics katalogiserer og analyserer raskt alle feltenhetene på anlegget, inkludert enheter fra tredjeparter. Dette medfører en betydelig tidsbesparelse for det installerte baseinventaret.

Programmet gjør det også mulig å gjenkjenne kritiske målepunktet og indikerer muligheter for standardisering. Det viser også annen informasjon, for eksempel passende erstatningsprodukter.

EuroCloud promoterer nettskyen

EuroCloud er en uavhengig, allmennyttig organisasjon for promotering av nettskyen. Den jobber for utviklingen av et felles, digitalt europeisk marked og åpen dialog mellom alle partnere for å fremme ny utvikling.

 

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...