Crosser crop

Stadig flere norske produksjonsbedrifter ønsker å digitalisere anleggene sine

Crosser og Triple-S vil gjøre digital transformasjon enklere for norske industribedrifter

Triple-S utvider sitt Industrial Internet of Things (IIoT)-tilbud i Norge og har valgt Crosser som partner. Med Crossers Edge Analytics-plattform kan Triple-S fremover tilby fleksible løsninger som vil hjelpe kundene våre på deres digitaliseringsreiser.

Utviklingen av ny teknologi og økt fokus på mulighetene som finnes innen IIoT og Industri 4.0, gjør at stadig flere norske produksjonsbedrifter ønsker å digitalisere anleggene sine. Det er imidlertid ikke alltid åpenbart hva som skal til, og løsningene kan variere avhengig av bransje og underliggende teknologi.

Triple-S leverer innovative løsninger innen Industriell IoT, mens Crosser har som mål å forenkle integreringen av industrielle systemer med sin intuitive programvareplattform.

Sammen har de to selskapene som mål å hjelpe Triple-S sine kunder med deres digitale transformasjon. Det er spesielt konseptet til Crossers plattform som er en nøkkeldifferensiator for Triple-S for utvikling av industrielle applikasjoner. Crosser krever lite eller ingen koding, noe som gjør det mulig å løse utfordringer uten spesialkompetanse som f.eks. datanalytikere..

"Å kunne komme raskt i gang med digital transformasjon er hovedgrunnen til at de fleste IT-ledere velger programvareplattformer som Crosser," sier Martin Thunman, administrerende direktør og medgründer av Crosser. "Crosser forenkler prosessen og hjelper brukerne med å integrere ulike industrielle systemer uten å skrive så mye som en linje kode. Det gjør det mulig for selskapene å skape innovasjon i egen regi, uten å være avhengig av eksterne IT-spesialister. Som et resultat kan man komme i gang med digital transformasjon uten behov for mye ressurser og investeringer, noe som ikke alltid er mulig for mindre selskaper."

Triple-S har siden 1991 etablert seg som en pålitelig rådgiver i det norske industrielle automasjonsmarkedet, og samarbeider med partnere for å levere helhetlige løsninger til sine kunder. «Crosser er et verdifullt tilskudd til vårt tilbud på det norske markedet. Tid-til-verdi er det viktigste aspektet i våre leveranser. Med Crosser vil Triple-S og våre partnere være i stand til å levere løsninger som raskt vil kunne gi verdi”, sier Tom-Roger Stensberg, Head of Digitalization i Triple-S.

«Å kombinere integrasjon av nøkkeldeler fra IIoT-økosystemer og strømme data så nærme kilden som mulig er avgjørende for mange bransjer for å sikre rask avkastning på investeringen og forbedrede produktivitetsmål. Vårt samarbeid med Crosser skal sikre dette.

For å finne ut mer eller starte en gratis prøveversjon av Crossers plattform, besøk https://www.crosser.io/ 

Om Crosser

Crosser er et svensk programvareselskap med installasjoner i over 20 land. Vi designer og utvikler en programvareplattform for analyse- og automatisering av datastrømmer, og integrasjon mellom systemer enten det er på kanten (Edge), lokalt eller i skyen. Crosser behandler både sanntids- og historiske data. Det er den eneste programvareplattformen i sitt slag som er spesielt utviklet for industrielle applikasjoner.

Om Triple-S

Triple-S hjelper sine kunder med å bli mer effektive, lønnsomme og klare for fremtiden. Dette gjør vi ved å tilby kompetanse og teknologi innen områdene automasjon, industrielle nettverk, Cyber Security og digitalisering. Vårt dedikerte team samarbeider med flere partnere innen ulike bransjer og fagområder. Vi har sterke bånd til dyktige systemintegratorer, maskinbyggere og tavlebyggere. Sammen realiserer vi Industri 4.0-visjonen for norsk industri og infrastruktur.

 

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...