Pepperl GB_Tab_Ex_crop

Kraftig nettbrettserie basert på den nyeste Samsung Galaxy Tab Active3

Tab-Ex® 03 er en helt ny serie industrielle nettbrett for bruk i Ex-sone

Pepperl+Fuchs ecom leverer et omfattende produktprogram innen mobilt utstyr for Ex-sone 1 og 2. Nå lanseres en nye serie 8-tommers nettbrett med mange nye funksjoner som utvider bruksområdet betydelig.

Det som begynte med den første nettbrettserien for applikasjoner innen Ex-områder, er nå enda mer fremtidsorientert. I tillegg til velprøvde funksjoner støtter Tab-Ex® 03-nettbrettene  fra Pepperl+Fuchs ecom også nyskapende funksjoner, som utvidet virkelighet (AR), som betydelig forbedrer brukervennligheten til IIoT-applikasjoner. Med Tab-Ex® 03 får brukere en kraftig nettbrettserie basert på den nyeste Samsung Galaxy Tab Active3. I likhet med Tab-Ex® Pro støtter den DeX-funksjonen (Samsung Desktop Experience) og gjør det mulig å bruke nettbrettet sammen med en større skjerm. Som en Android Enterprise-anbefalt enhet oppfylles alltid de høyeste bransjekravene med vanlige oppgraderinger og sikkerhetsoppdateringer. Tab-Ex® 03 er sertifisert for bruk i opp til Ex sone 1/21.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...