ProEXR File Description=Attributes=cameraAperture (float): 36cameraFNumber (float): 21cameraFarClip (float): 1e+030cameraFarRange (float): 1000cameraFocalLength (float): 210cameraFov (float): 9.79819cameraNearClip (float): 0cameraNearRange (floa

Ny 8-tommers Android-nettbrett Tab-Ex® 03 DZ2 for Ex-område

Bygget på erfaring. Det robuste Tab-Ex® 03 DZ2-nettbrettet fra Pepperl+Fuchs som er designet for bruk i Ex-område, fortsetter suksesshistorien til 3. generasjons Tab-Ex®-serien.

8-tommers nettbrett ble laget i samarbeid med mangeårig samarbeidspartner Samsung. Det imponerer ikke bare med et kraftig operativsystem, men også med et slankt og lett design, som letter arbeidet i Ex-sone 2/22 Div. 2. Samsung Desktop Experience (DeX-modus) gir brukerne en komplett desktopopplevelse ved å koble til et tastatur, en mus og en skjerm, noe som gir et kostnadseffektivt, tilsvarende alternativ til stasjonære PC-er.

For å gjøre (pre-)konfigurasjon, idriftsettelse, administrasjon og analyse av mobile enheter som Tab-Ex® Pro så enkelt og brukervennlig som mulig, kombinerer ecom alle disse tjenestene på en og samme digitale plattform. Brukere mottar forhåndskonfigurerte enheter som er tilpasset og klare for bruk over hele verden ved levering og som kan administreres og overvåkes fra en sentral plattform.

Høydepunkt for Tab-Ex® 03 D2

  • Kompakt 8-tommers Android-nettbrett i slank og lett design, egnet for divisjon 2
  • Samsung DeX-modus for full desktopopplevelse
  • Avansert data- og enhetssikkerhet takket være Samsung KNOX og den nyeste Android 10-versjonen
  • Fritt programmerbar (nød)tast
  • Kan brukes med hansker og S Pen - selv i regn og snø på grunn av våt berøringsfunksjon
  • Global service og støtte fra internasjonale salgsspesialister fra Pepperl+Fuchs og Samsung

Les mer: https://www.pepperl-fuchs.com/norway/no/43854.htm

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.

Emerson TopWorx_DVR_Iso crop

Emerson lanserer en kompakt ventilposisjonsensor som er konstruert for rask og enkel igangsetting

TopWorx DVR Switchbox er en kompakt og robust ventilposisjonerer av høy kvalitet som leverer pålitelige tilbakemeldinger om åpen/lukket ventilposisjon. Emerson lanserer nyeTopWorx™ DVR Switchbox. Den kombinerer et robust hus av resin, en kompakt størrelse og et patentert kamhjuldesign som leverer et pålitelig verktøy for tilbakemelding om ventilposisjoner for vann- og spillvannsystemer, næringsmiddel- og drikkevareproduksjon og industrielle bruksområder.