ProEXR File Description=Attributes=cameraAperture (float): 36cameraFNumber (float): 21cameraFarClip (float): 1e+030cameraFarRange (float): 1000cameraFocalLength (float): 210cameraFov (float): 9.79819cameraNearClip (float): 0cameraNearRange (floa

Ny 8-tommers Android-nettbrett Tab-Ex® 03 DZ2 for Ex-område

Bygget på erfaring. Det robuste Tab-Ex® 03 DZ2-nettbrettet fra Pepperl+Fuchs som er designet for bruk i Ex-område, fortsetter suksesshistorien til 3. generasjons Tab-Ex®-serien.

8-tommers nettbrett ble laget i samarbeid med mangeårig samarbeidspartner Samsung. Det imponerer ikke bare med et kraftig operativsystem, men også med et slankt og lett design, som letter arbeidet i Ex-sone 2/22 Div. 2. Samsung Desktop Experience (DeX-modus) gir brukerne en komplett desktopopplevelse ved å koble til et tastatur, en mus og en skjerm, noe som gir et kostnadseffektivt, tilsvarende alternativ til stasjonære PC-er.

For å gjøre (pre-)konfigurasjon, idriftsettelse, administrasjon og analyse av mobile enheter som Tab-Ex® Pro så enkelt og brukervennlig som mulig, kombinerer ecom alle disse tjenestene på en og samme digitale plattform. Brukere mottar forhåndskonfigurerte enheter som er tilpasset og klare for bruk over hele verden ved levering og som kan administreres og overvåkes fra en sentral plattform.

Høydepunkt for Tab-Ex® 03 D2

  • Kompakt 8-tommers Android-nettbrett i slank og lett design, egnet for divisjon 2
  • Samsung DeX-modus for full desktopopplevelse
  • Avansert data- og enhetssikkerhet takket være Samsung KNOX og den nyeste Android 10-versjonen
  • Fritt programmerbar (nød)tast
  • Kan brukes med hansker og S Pen - selv i regn og snø på grunn av våt berøringsfunksjon
  • Global service og støtte fra internasjonale salgsspesialister fra Pepperl+Fuchs og Samsung

Les mer: https://www.pepperl-fuchs.com/norway/no/43854.htm

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...