Emerson IOT crop

Mer enn 70 prosent av selskapene har ikke en strategi for overgangen

Emerson er utnevnt til «Industrial IoT Company of the Year» for tredje år på rad

Utnevnelsen er basert på Emersons evne til å støtte kunder i bransjer som kjemisk, biovitenskap, kraft og olje og gass med en praktisk hjelp til en vellykket digital transformasjon.

Emerson introduserte nylig en ny, dedikert digital transformasjonsvirksomhet som kombinerer Emersons ledende sensorteknologi, driftsanalyse og brede tjenester for å levere målrettede digitale løsninger til kundens utfordringer.
 
IoT Breakthrough, som mottok mer enn 3 700 nominasjoner for 2020-konkurransen, anerkjenner selskaper, teknologier og produkter over hele verden som skiller seg ut i IoT-kategorier, alt fra industri og bedrift, til forbruker og tilknyttet hjem. Vinnere velges av et panel av erfarne fagfolk med IoT kunnskaper.
 
Industrial Internet of Things (IIoT) -funksjonene kan muliggjøre en gradvis økning i ytelsen. Mange selskaper mangler en klar plan for å komme dit. En fersk undersøkelse av Emerson viste at mer enn 70 prosent av selskapene har ikke en strategi for dataanalyse med et klart definert veikart for suksess. Emersons nye digitale transformasjonsvirksomhet samler viktige ressurser i kombinasjon med sin eksisterende ekspertise innen:

  • rådgivning
  • prosjektgjennomføring
  • smarte sensorteknologier
  • datastyring og analyse

for å hjelpe produsenter med å utvikle og implementere pragmatiske strategier for digital transformasjon.
 
"IIoT-markedet er overfylt og kan være forvirrende. Målet med disse nye tjenestene er å hjelpe kunder med å oppnå målbar virksomhetsforbedring gjennom en målrettet strategi og relevante teknologier," sa Stuart Harris, konsernsjef for Emerson sin digitale transformasjonsvirksomhet. "Denne prisen forsterker vårt lederskap med evner som er bevist å levere målbare resultater."
 
For å hjelpe kundene med å realisere løftet om digital transformasjon, er Emerson's Plantweb ™ digitale økosystem svært skalerbart, slik at selskaper kan fokusere på prioriterte områder med et praktisk veikart tilpasset deres egne forretningsbehov. Dette er kritisk fordi, ifølge den samme Emerson-undersøkelsen, bare 26 prosent av respondentene utvider digitale transformasjonspiloter. Dette hindrer potensialet i nye teknologier i å gi forbedring i bred målestokk.
 
Emerson fortsetter å utvide sine Plantweb-ytelse gjennom strategiske partnerskap, investeringer og innovasjon, og bygger bransjens mest omfattende operasjonsanalyseportefølje. Sammen hjelper disse dedikerte ressursene til å hjelpe kunder til riktig digital transformasjonsstrategi og prosjekter som akselererer Top Quartile ytelse.
 
vei til digital transformasjon. Emersons nyeste utvikling åpner løftet fra IIoT til bedrifter som ellers ikke kan være i stand til å navigere i den digitale transformasjonsprosessen, og vi er stolte av å kalle Emerson vårt årlige industrielle IoT-selskap i 2020. "

AMNYTT 04 2020 kollasj crop

AMNYTT 04 2020 er distribuert

AMNYTT har skrevet mye om digitalisering og behovet for at næringslivet har medarbeidere med gode kunnskaper innen informasjonsteknologi. I 1994 bel Reform 94 gjennomført. Målsettingen var blant annet å gi yrkesfagene høyre status, slik at flere ungdommer valgte denne utdanningsveien. Fagplaner ble utarbeidet og lagt ut på høring.

les mer...
Autic måler crop

Informasjon om eget strømforbruk direkte fra måleren

Gunstig dersom data skal benyttes til styring, maksvokting eller energirapporter

Alle nye AMS målerne  kommer med HAN, forhandles av Autic AS, (Home Area Network) port der måleren kan sende målerdata.

les mer...
Johnsen MW crop

Ny leder for systemer og løsninger hos Malthe Winje

Jim Martin Johansen(46) har tiltrådt stillingen som Manager System & Solutions i Malthe Winje Automasjon med hovedfokus på SCADA programvare fra ICONICS.

les mer...
Mitsubishi cobot crop

Ny Cobot MELFA ASSISTA med enkel håndtering

Prosessen er både tidsbesparende og intuitiv for operatører.

Mitsubishi Electrics nye kollaborative robot, MELFA ASSISTA, er utviklet for å arbeide sammen med mennesker, uten behov for vern, samtidig som den oppfyller dagens krav til sikkerhet for personell i produksjonen.

les mer...