Emerson IOT crop

Mer enn 70 prosent av selskapene har ikke en strategi for overgangen

Emerson er utnevnt til «Industrial IoT Company of the Year» for tredje år på rad

Utnevnelsen er basert på Emersons evne til å støtte kunder i bransjer som kjemisk, biovitenskap, kraft og olje og gass med en praktisk hjelp til en vellykket digital transformasjon.

Emerson introduserte nylig en ny, dedikert digital transformasjonsvirksomhet som kombinerer Emersons ledende sensorteknologi, driftsanalyse og brede tjenester for å levere målrettede digitale løsninger til kundens utfordringer.
 
IoT Breakthrough, som mottok mer enn 3 700 nominasjoner for 2020-konkurransen, anerkjenner selskaper, teknologier og produkter over hele verden som skiller seg ut i IoT-kategorier, alt fra industri og bedrift, til forbruker og tilknyttet hjem. Vinnere velges av et panel av erfarne fagfolk med IoT kunnskaper.
 
Industrial Internet of Things (IIoT) -funksjonene kan muliggjøre en gradvis økning i ytelsen. Mange selskaper mangler en klar plan for å komme dit. En fersk undersøkelse av Emerson viste at mer enn 70 prosent av selskapene har ikke en strategi for dataanalyse med et klart definert veikart for suksess. Emersons nye digitale transformasjonsvirksomhet samler viktige ressurser i kombinasjon med sin eksisterende ekspertise innen:

  • rådgivning
  • prosjektgjennomføring
  • smarte sensorteknologier
  • datastyring og analyse

for å hjelpe produsenter med å utvikle og implementere pragmatiske strategier for digital transformasjon.
 
"IIoT-markedet er overfylt og kan være forvirrende. Målet med disse nye tjenestene er å hjelpe kunder med å oppnå målbar virksomhetsforbedring gjennom en målrettet strategi og relevante teknologier," sa Stuart Harris, konsernsjef for Emerson sin digitale transformasjonsvirksomhet. "Denne prisen forsterker vårt lederskap med evner som er bevist å levere målbare resultater."
 
For å hjelpe kundene med å realisere løftet om digital transformasjon, er Emerson's Plantweb ™ digitale økosystem svært skalerbart, slik at selskaper kan fokusere på prioriterte områder med et praktisk veikart tilpasset deres egne forretningsbehov. Dette er kritisk fordi, ifølge den samme Emerson-undersøkelsen, bare 26 prosent av respondentene utvider digitale transformasjonspiloter. Dette hindrer potensialet i nye teknologier i å gi forbedring i bred målestokk.
 
Emerson fortsetter å utvide sine Plantweb-ytelse gjennom strategiske partnerskap, investeringer og innovasjon, og bygger bransjens mest omfattende operasjonsanalyseportefølje. Sammen hjelper disse dedikerte ressursene til å hjelpe kunder til riktig digital transformasjonsstrategi og prosjekter som akselererer Top Quartile ytelse.
 
vei til digital transformasjon. Emersons nyeste utvikling åpner løftet fra IIoT til bedrifter som ellers ikke kan være i stand til å navigere i den digitale transformasjonsprosessen, og vi er stolte av å kalle Emerson vårt årlige industrielle IoT-selskap i 2020. "

Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...