Emerson IOT crop

Mer enn 70 prosent av selskapene har ikke en strategi for overgangen

Emerson er utnevnt til «Industrial IoT Company of the Year» for tredje år på rad

Utnevnelsen er basert på Emersons evne til å støtte kunder i bransjer som kjemisk, biovitenskap, kraft og olje og gass med en praktisk hjelp til en vellykket digital transformasjon.

Emerson introduserte nylig en ny, dedikert digital transformasjonsvirksomhet som kombinerer Emersons ledende sensorteknologi, driftsanalyse og brede tjenester for å levere målrettede digitale løsninger til kundens utfordringer.
 
IoT Breakthrough, som mottok mer enn 3 700 nominasjoner for 2020-konkurransen, anerkjenner selskaper, teknologier og produkter over hele verden som skiller seg ut i IoT-kategorier, alt fra industri og bedrift, til forbruker og tilknyttet hjem. Vinnere velges av et panel av erfarne fagfolk med IoT kunnskaper.
 
Industrial Internet of Things (IIoT) -funksjonene kan muliggjøre en gradvis økning i ytelsen. Mange selskaper mangler en klar plan for å komme dit. En fersk undersøkelse av Emerson viste at mer enn 70 prosent av selskapene har ikke en strategi for dataanalyse med et klart definert veikart for suksess. Emersons nye digitale transformasjonsvirksomhet samler viktige ressurser i kombinasjon med sin eksisterende ekspertise innen:

  • rådgivning
  • prosjektgjennomføring
  • smarte sensorteknologier
  • datastyring og analyse

for å hjelpe produsenter med å utvikle og implementere pragmatiske strategier for digital transformasjon.
 
"IIoT-markedet er overfylt og kan være forvirrende. Målet med disse nye tjenestene er å hjelpe kunder med å oppnå målbar virksomhetsforbedring gjennom en målrettet strategi og relevante teknologier," sa Stuart Harris, konsernsjef for Emerson sin digitale transformasjonsvirksomhet. "Denne prisen forsterker vårt lederskap med evner som er bevist å levere målbare resultater."
 
For å hjelpe kundene med å realisere løftet om digital transformasjon, er Emerson's Plantweb ™ digitale økosystem svært skalerbart, slik at selskaper kan fokusere på prioriterte områder med et praktisk veikart tilpasset deres egne forretningsbehov. Dette er kritisk fordi, ifølge den samme Emerson-undersøkelsen, bare 26 prosent av respondentene utvider digitale transformasjonspiloter. Dette hindrer potensialet i nye teknologier i å gi forbedring i bred målestokk.
 
Emerson fortsetter å utvide sine Plantweb-ytelse gjennom strategiske partnerskap, investeringer og innovasjon, og bygger bransjens mest omfattende operasjonsanalyseportefølje. Sammen hjelper disse dedikerte ressursene til å hjelpe kunder til riktig digital transformasjonsstrategi og prosjekter som akselererer Top Quartile ytelse.
 
vei til digital transformasjon. Emersons nyeste utvikling åpner løftet fra IIoT til bedrifter som ellers ikke kan være i stand til å navigere i den digitale transformasjonsprosessen, og vi er stolte av å kalle Emerson vårt årlige industrielle IoT-selskap i 2020. "

PASCAL BITZ

ABB og Ericsson baner vei for digital omstilling av industrien

Handlingen vil ble aktivert i sanntid gjennom Swisscoms 5G-nettverk,

For første gang noensinne vil ABB og Ericsson sammen med Swisscom demonstrere hvor enkelt og effektivt roboter kan kontrolleres over store avstander gjennom 5G sanntidsteknologi. Under World Economic Forum (WEF) 2020 vil verdensledere se den nye teknologien bruke 5G til kommunikasjonsformål, helt uten forsinkelse.

les mer...
Steut nødtrekk crop

Nykommere i steutes Ex-sortiment

Har svært lange levetider, selv i ugjestmild miljøer,

Robust nødtrekksnor og belteinnrettingsbrytere for Ex-soner. Nødtrekksnor-bryterne i Ex ZS 92 S-serien vil være tilgjengelig med ATEX/IECEx-godkjenninger for sonene 1 (gass-Ex) og 21 (støv-Ex). Belteinnrettingsbryterne i Ex ZS 92 SR-serien vil være godkjent for sone 21 (støv-Ex).

les mer...
Beckhoffcloud_engineering crop

Smart Engineering direkte i skyen

Kan jobbe videre i det vanlige utviklingsmiljøet

TwinCAT Cloud Engineering som grunnlag for høyeffektive IoT automatiseringskonsepter. PC-basert styring som sentral, åpen styringsplattform for alle maskinfunksjoner, støtter optimal implementering av høyeffektive IoT-baserte automatiseringskonsepter.

les mer...
Schneider Exchange crop

Exchange – Åpen og gratis plattform for kompetanseutveksling

Medlemskapet er gratis og gir rett til kjøp og salg av tjenester

Schneider Electric lanserer den åpne, globale plattformen Exchange - nå også i Norge. Exchange er et digitalt økosystem der eksperter, innovatører, utviklere og startups kan møtes for å finne løsninger på spørsmål relatert til bærekraft og energiutfordringer.

les mer...