Eplan eView crop

Skytilbudene utvikles på en smidig måte, og vi følger nøye med på kundenes behov

Eplan ePulses nye skystrategi Øke kvaliteten på produkt- og prosessnivåene

Løsningsleverandøren Eplan har tilbudt skybaserte systemer en stund. Eplan Data Portal er etablert over hele verden som produsentbibliotek for nedlasting av produktdata. Siden tidlig i 2019 har Eplan utvidet sitt sortiment av løsninger der ECAD-prosjekter kan ses, bekreftes og kommenteres med en markeringsprosess.

Med Eplan ePulse går selskapet systematisk videre mot smidig skyutvikling i dialog med kunder og partnere
Eplan ePulse, selskapets nyeste løsningstilbud, er grunnlag for et komplett nettverk av skybaserte systemer som kombinerer data og prosjekter, fagområder og teknikere rundt om i verden. Med nettleserne får brukerne tilgang til programmer som gir produktverdenen i Eplan Platform nye funksjoner langs den datadrevne verdikjeden. Eplan ePulses åpne design omfatter framtidige planer for å sikre at flere ulike dataformater og grensesnitt er tilgjengelig for systemer fra andre leverandører.

Forbindelse i distribusjonsnettverket

- Skytilbudene utvikles på en smidig måte, og vi følger nøye med på kundenes behov, sier Sebastian Seitz, administrerende direktør i Eplan og Cideon. I distribusjonsnettverket er Eplan ePulse forbindelsen mellom sluttbrukeren, maskinen og leverandører til anlegget og komponentprodusenter. Prosjektdataene lagret i Eplan ePulse er både systembeskrivelsen for et selskaps interne produksjon og kundedokumentasjonen for alle aspekter av den digitale tvillingen som gjelder automatiseringen. - Slik kan kundene stole fullstendig på digitale data i digitaliseringens tidsalder, forklarer Seitz. Med henblikk på dette har Eplan skapt en ny avdeling som tilfører ny driv, slik som våre dagers tenketanker. Her utfører man eksperimenter og diskuterer dem med kunder og partnere. Ikke alle ideer vil virkeliggjøres, men man oppmuntrer til kreativ tenkning, noe som er svært velkomment.

En oversikt over Eplans skybaserte systemer:

  • Eplan eView gjør tekniske prosjekter opprettet i Eplan Platform direkte tilgjengelige i skyen. Altså kan prosjektdata ses når som helst, fra hvor som helst. Ansatte på verksted eller innen vedlikehold kan legge inn endringsforslag i skjemaene med en markeringsfunksjon.
  • Eplan Data Portal gir nettbasert tilgang til høykvalitets produktkataloger fra flere komponentprodusenter. Alle løsningene forankret i Eplan Platform har lik tilgang til denne nettjenesten. Komponenter kan lett dras og slippes inn i Eplan-dokumentasjonen, noe som reduserer tiden og arbeidsmengden innen teknisk design og øker kvaliteten på maskin- og anleggsdokumentasjonen.
  • Med skyversjonen av Eplan Cogineer kan du opprette skjemaer fra et malbibliotek direkte i en nettleser med bare noen få klikk. Den nye utvidede versjonen, Eplan Cogineer Advanced, har tilleggsfunksjoner: Import av konfigurasjonsvariabler og verdisett og enkel gjenbruk av underfunksjoner gjør det enda enklere å skape modeller.

Bakgrunn

Skyløsninger er et effektivt verktøy for å fremme data- og prosesstandardisering. Innen teknologi går dette hånd i hånd med nye muligheter for prosessoptimalisering og økt kvalitet på produkt- og prosessnivåene. Til sjuende og sist vil alle deltakere arbeide fra samme like database - med mulighet til å utvide tilgangen over hele distribusjonsnettverket. Skyen er sentral for å utveksle relevante tekniske data som gir rask tilgang slik at høykvalitets digitale data lett kan brukes overalt. Eplan ePulse gjør selskaper konkurransedyktige i dagens verden og gir dem et klart potensiale for fortsatt suksess i det lange løp

 

Autic Henrik Sorensen crop

Autic forsterker salgsstaben

Har allsidig bakgrunn og salgserfaring

Henrik Sørensen er ansatt som salgsingeniør hos Autic. Han vil ha fokus på kontakt og oppfølging av både eksisterende og nye kunder, for å tilby tekniske produkt- og systemløsninger tilpasset kundenes behov.

les mer...
Schneider Karoline_Nystrom crop

Klimaengasjementet spriker fra landsdel til landsdel

Skyldes omstillingen etter oljekrisen og en grønn vind i energisektoren

Få ledere har konkrete planer for å få ned CO2-utslippene. Administrerende direktør i Schneider Electric, Karoline Nystrøm, er sterkt engasjert i klima og grønn teknologi. Her under sin keynote på selskapets bransjekonferanse Let’s Connect.

les mer...
Eplan eView crop

Eplan ePulses nye skystrategi Øke kvaliteten på produkt- og prosessnivåene

Skytilbudene utvikles på en smidig måte, og vi følger nøye med på kundenes behov

Løsningsleverandøren Eplan har tilbudt skybaserte systemer en stund. Eplan Data Portal er etablert over hele verden som produsentbibliotek for nedlasting av produktdata. Siden tidlig i 2019 har Eplan utvidet sitt sortiment av løsninger der ECAD-prosjekter kan ses, bekreftes og kommenteres med en markeringsprosess.

les mer...
Ventil 3 crop

Robust konstruksjon gir lang levetid

Vi har ikke hatt driftsstans eller noen form for driftsproblemer

Når det gikk om lag 20 år før kunden tok kontakt med leverandøren for å diskutere vedlikeholdsopplegg og mulig utskiftingsprogram, er det nærliggende å si at utstyret er godt konstruert. I tillegg er valg og spesifisering av komponenter utført på en faglig god måte.

les mer...