COM4ELEK crop

Har lenge savnet et industrielt alternativ

Com4 AS og Elektronix-Com Scan AS signerer samarbeidsavtale

Com4 AS og Elektronix Com-Scan AS har signert samarbeidsavtale om aktiviteter rettet mot kunder og løsninger for Maskin-til-Maskin (M2M) kommunikasjon.

Com4 leverer løsninger på abonnement, administrasjon av SIM-kort og kompetanse rundt mobilkommunikasjon for industrielt bruk, mens Elektronix Com-Scan leverer hardware og kompetanse for de samme løsninger.

Vi har lenge savnet et industrielt alternativ på løsninger rundt industriell mobilkommunikasjon. Der de tradisjonelle operatørene primært fokuserer på mobiltelefoni, tilbyr Com4 B2B-tilpassede løsninger for industriell bruk, for eksempel APN-tilpasning, dedikert support og ruggede SIM-kort, sier salgssjef hos Elektronix Com-Scan, Erland de Flon.

Elektronix Com-Scan leverer solide produkter og løsninger for det industrielle markedet og besit- ter en produktportefølje og kompetanse som passer i ulike M2M-løsninger, sier salgssjef i Com4, Raymond Berntsen. Både våre og Elektronix Com-Scan’s kunder vil nyte godt av dette samarbeidet i form av for eksempel enda bedre oppetid tilfører han.

Informasjonom Elektronix Com-Scan: http://www.elektronix.no/om og Com4: http://www.com4.no/bedrifter/om-oss/

 

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.