96641_1000

Allerede eksisterende anlegg kan sende tilstandsinformasjon til Proficloud

Cloud-IoT-Gateway for Proficloud

Proficloud fra Phoenix Contact er et åpent IoT-system for utforming av egnede løsninger for alle applikasjoner. Dette kan være skybasert datainnsamling, -analyse eller et omfattende automatiseringskonsept.

Med IoT-Gateway foregår tilknytningen til Proficloud uten at man griper inn i automatiseringslogikken. Takket være det tilpassede samspillet mellom Gateway-maskinvare og skyplattform samles sensor- og prosessdata, og overføres kryptert til skyapplikasjoner, som viderebehandler dataene. Via IoT-Gateways kan også allerede eksisterende anlegg sende tilstandsinformasjon til Proficloud for å implementere anvendelser som Big Data, gjenkjenne mønstre og for Condition-Monitoring. Det øker produksjonseffektiviteten permanent. Sky-IoT-Gateway parametriseres helt enkelt via Webbased Management, direkte på Gateway. Ytterligere Engineering-programvare er ikke nødvendig.

PHOENIX CONTACT AS ble etablert i 1987 og er et datterselskap av PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland, en av verdens ledende virksomheter innen elektronisk interface og industriell automatiseringsteknikk. Selskapet sysselsetter omlag 16 500 medarbeidere i hele verden og har et nettverk med mer enn 55 datterselskaper som ivaretar globalt salg og support. I 2017 var omsetningen på 2,2 milliarder €.

I Norge er det 32 medarbeidere hvorav 29 i Oslo, 1 i Ulsteinvik, 1 i Trondheim og 1 i Porsgrunn. Phoenic Contact lagerfører på sottt hovedkontor mer enn 5.000 artikler og kan derfor betjene kunder med rask, effektiv og teknisk god service.

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...