Capgemini 5GandEdge_Infographic crop

Capgemini har forsterket sin omfattende og brede teknologi- og kompetansebase

Capgemini lanserer bransjespesifikke løsninger basert på 5G og Edge- teknologi

Nye løsninger vil hjelpe organisasjoner å utnytte mulighetene innen 5G og Edge for den digitale transformasjonen. Capgemini investerer i bransjespesifikke løsninger innen Intelligent Industry. Ved å kombinere tekniske løsninger, hovedsaklig innen data, digitalisering og industriell virksomhet, kan virksomheters kommunikasjons-, nettverks-og telekomsektoren skape tjenester som utnytter 5G og Edge bedre.

Dette gir selskaper i flere bransjer og sektorer muligheten til å akselerere innen både innovasjon og effektivitet. Covid-19 skaper et større behov i alle industrier for å etablere en langsiktig digital endringssagenda. Virksomheters evne til å koble til enheter, samle inn, analysere og bruke data blir stadig mer forretningskritisk. Gjennom oppkjøpet av Altran har Capgemini forsterket sin omfattende og brede teknologi- og kompetansebase.

Åpner for nye muligheter

«Vi tror at fremtiden for alle næringer bygges på systematisk og innsiktsbasert bruk av data som genereres i virksomheten», forklarer Karl Thomas Reinertsen, Managing Director for Capgemini Invent i Norge. «Dette krever gode teknologiske løsninger. 5G er mer enn bare en raskere teknologi, eller en iterasjon på 4G. Det er en ny global mobilkommunikasjonsstandard som representerer stor endring for tingenes internett og alle bransjer. Teknologien vil åpne for nye forretningsmuligheter for en rekke bransjer – med innsiktsbaserte produkter, innsiktsbasert drift og innsiktsbasert støtte og tjenester».

Altran, som er en del av Capgemini, forsterker Capgemini sin helhetlige tilnærming til strategifasen av digitaliseringsreisen og har bidratt til å utvikle en rekke 5G-applikasjoner. I Spania har Altran blant annet hjulpet Vodafone med å levere forbedret drift og vedlikehold med Augmented Reality (AR) for raffinerier; sanntidsovervåking av borerobot; søk- og redningsoppdrag med ubemannede luftfartøy (UAVs); og nye havnetjenester, som virtuelle billettkontorer. Dette er eksempler på løsninger som selskapet implementerer løpende og som tilgjengeliggjøres gjennom Capgemini sitt apparat i Norge.

AuticNETIO-PowerPDU-4C-2020 crop

Prisgunstig fordelingsboks med energimåling og styring

Støtter 13 ulike protokoller som kan benyttes for måling og styring av uttatak

NETIO PowerPDU, som forhandles av Autic as, er smart fordelingsboks (PDU) med fire uttak som alle kan styres og måles individuelt. Enheten kan enkelt monteres i et 19’’ rack med tilhørende braketter. Monteringen krever ingen elektriker – både inntak og uttak er forsynt med standard FL kontakter.

les mer...
CEO_KUKA Nordic crop

Lederskifte for KUKA Nordic - digitalisering i fokus for den nye konsernsjefen

Det føles veldig inspirerende å lede selskapet i denne tiden

KUKA Nordic har gjort en utskiftning i stillingen som administrerende direktør. Tidligere salgssjef Joacim Lorentssontar et steg opp og tar over etter Jonas Glimdén - som igjen fortsetter innen KUKAs internasjonale organisasjon.

les mer...
EH_virtual_booth_1 crop

Besøk vår utstilling – rett fra din arbeidsplass

Den irtuelle stand er tilgjengelig døgnet rundt

Under denne pandemien er det svært begrenset hvor ofte vi kan møte noen ansikt til ansikt, og vi må unngå store folkegrupper. Dette har ført til at store handelsmesser og bransjebegivenheter har blitt avlyst i år. Endress+Hauser har derfor funnet en ny, fleksibel og informativ måte å bringe kundene nærmere produktene, løsningene og tjenestene på. En virtuell utstilling gjør det mulig.

les mer...
Siemens SW Four pillars of the Industrial IoT crop

Utnytte data for å kutt kostnader

Utnytte data for å kutte kostnader, forbedre ytelsen og øke produktiviteten

Den fjerde industrielle revolusjonen gjør produksjon raskere, smartere og slankere. Konseptet er kjent som Industry 4.0, og denne bølgen som går over fabrikkgulv, tar automatisering til et nytt nivå. Ved å bruke det industrielle tingenes internett (IoT) kan produsenter koble den fysiske verden med det digitale og ta full kontroll over systemer som aldri før.

les mer...