Agnar3 (002) crop

Agnar har vært aktiv i fagmiljøet automatisering i en rekke år

Bransjemann feirer 25 års jubileum

Agnar Sæland som er salgssjef innen fabrikkautomasjon hos Pepperl+Fuchs, har 25-års jubileum. I den forbindelse fikk han sin velfortjente hyllest på firmaets juleavslutning. - Det er vrient å forklare med ord den betydningen Agnar har hatt for vår suksess innen industriell sensorteknikk, sier Jacob Borchsenius. Så da nøyer vi oss med å si: Gratulerer med de første 25!

Agnar har en lang og innholdsrik fartstid i automatiseringsbransjen:

  • Utdannet ingeniør, industriell elektronikk Agder Ingeniør og Distriktshøgskole - 1980
  • Automatiseringsingeniør, Elkem AS PEA – 1980 til 1990
  • Leder elektro og automatisering, Elkem AS PEA – 1990 til 1996
  • Produktsjef FA Pepperl+Fuchs, 1996 – 2005
  • Salgssjef Pepperl+Fuchs – 2005

I tillegg har Agnar vært aktiv i fagmiljøet automatisering i en rekke år. Hovedsakelig har det vært i Ifea/NFEA, hvor han har hatt en rekke tillitsverv. Han har også forfattet flere aktuelle fagartikler.

Sigum Ragnar_crop

Sigum Fagerberg AS forsterker damp-/energiavdelingen

Ragnar Telle (25) kommer inn som forsterkning for salg og service på vår damp-/energiavdeling.  Ragnar har allerede 3 års fartstid i Sigum Fagerberg AS med arbeidsoppgaver innen salg, service og testing ute på dampanlegg.

les mer...
MAC0010172_Pepperl rgb crop

Verdens første 10-tommer Android Tablet for Sone 2/22

For applikasjoner som krever rask og enkel datainnsamling, blir det i større og større grad benyttet nettbrettløsninger. Fordelene er åpenbare: enhetene er enkle å betjene, intuitive å bruke, og lar brukerne legge inn data, ta bilder og få tilgang til viktige dokumenter mens du er på farten.

 

les mer...
smart-industri-2020 crop

Hvem blir Norges smarteste industribedrift 2020

Prisen blir delt ut av næringsminister Iselin Nybø 10. februar.

For syvende år på rad arrangerer Siemens AS og Norsk Industri konkurransen «Norges smarteste industribedrift». Målet er å løfte frem de gode eksemplene og inspirere til økt konkurransekraft for norsk industri. Konkurransen har vært svært tøff, men nå er endelig de tre nominerte bedriftene klare.

les mer...
Sigum petter wingereinytt crop

Sigum Fagerberg AS utvider staben

I takt med våre økte markedsandeler og tilstedeværelse på det norske markedet forsterker vi også vår bemanning. Vi ønsker velkommen vår nye kollega Petter Wingerei (43).

les mer...