Beijer-X2-Group_crop

Er beregnet for applikasjoner der det kreves høy ytelse

Beijer Electronics lanserer et 21” operatørpanel

Beijer Electronics presentere et nytt 21” operatørpanel i den kraftfulle X2 pro familie. Det nye 21” operatørpanel er et kraftig panel som dekker et bredt spekter innen automasjon.

X2 pro 21 er et høyytelse operatørpanel. Panelet har et stort 21-tommers widescreen display med full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler). X2 pro 21 er beregnet for applikasjoner der det kreves høy ytelse og komplekse grafiske informasjonsløsninger i industrimiljøer.

X2 pro 21 egenskaper

  • 21'' HMI med iX software
  • Full 1920 × 1080 pixel HD oppløsning (16:9)
  • TFT-LCD touch screen
  • 1.5 GB applikasjonsminne
  • Ethernet 2x100 Mbit
  • 0°C til +50°C omgivelsestemperatur
  • CE, FCC, UL godkjenninger

X2 pro familien

X2 pro paneler består av et bredt spekter høyytelse industrielle paneler. Fra ultrakompakte fire-tommers paneler til 21-tommers paneler designet for krevende applikasjoner. Alle med den høye ytelsen til kraftige ARM Cortex-A9-prosessorer, den nyeste skjermteknologien og et bredt utvalg av tilkoblingsmuligheter.

Sterk. Stilig. Smart.

X2 pro-familien er en del av X2 serien, den nyeste generasjonen av HMI paneler fra Beijer Electronics. X2 serien omfatter seks produktfamilier som kombinerer lekkert design og sterk ytelse for å tilby markedet gode HMI løsninger. X2 serien gir brukeren mulighet til å lage smarte integrerte løsninger ved hjelp av iX HMI programvare og WARP Engineering Studio

Smarte integrerte løsninger med iX og WARP

X2 paneler kan enkelt tas i bruk med standard versjon av iX HMI software og det nye WARP Engineering Studio. iX kombinerer topp grafikk og smarte funksjoner. Dette gir et intuitivt operatørgrensesnitt og nesten ubegrensede tilkoblingsmuligheter. WARP engineering Studio benyttes for å lage integrerte automasjonsløsninger raskere, bedre og enklere enn noen gang.

Les mer på Beijers hjemmeside www.beijer.no

Om Beijer Electronics

Beijer Electronics er et teknologiselskap innen industriell automasjon og datakommunikasjon. Selskapet utvikler, markedsfører og selger konkurransedyktige produkter og løsninger som fokuserer på brukeren. Siden oppstarten i 1981, har Beijer Electronics utviklet seg til et multinasjonalt konsern med en omsetning på 1 375 MSEK i 2015. Selskapet er notert på NASDAQ OMX Nordic Stockholm Small Cap liste under ticker BELE. www.beijerelectronics.com

 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.