Beijer BoX2 products_PR_High crop

Overfører data sikkert til skyen for ekstern tilgang og analys

Beijer Electronics lanserer BoX2 serie. Enklere tilkoblinger. Smartere funksjoner

Dine data er nøkkelen til effektivitet. Riktig informasjon til rette tid gir redusert nedetid, færre feilsituasjoner, reduksjon av energiforbruk etc. Bruk dine data til å optimalisere din drift og effektivisere ditt vedlikehold.

BoX2 er en serie protokollkonvertere og IoT Gateways som kombinerer smart tilkobling og informasjonshåndtering. Box2 gjør det enkelt å bygge broer mellom industriell automasjon og IT. Box2 gjør innsamlet data lett tilgjengelig i et strukturert skybasert miljø.

BoX2 muliggjør datautveksling, og overfører data sikkert til skyen for ekstern tilgang og analyse. BoX2 lar deg lage mobile løsninger og samtidig ha lokal kontroll. Den er konfigurert med ferdige smarte funksjoner for å håndtere ulike scenarioer.

  • Deling av data mellom PLS systemer av ulike fabrikater.
  • Lage IoT løsninger for å lagre og aksessere data i skyen.
  • Presentere data på mobile enheter via HTML5 bilder og dashboards.
  • Integrert lokal CODESYS control.
  • Lage smarte funksjoner som lokal databaselagring, alarm servers, resepter, C# scripting, etc.

 
Effektiv konfigurering og smarte funksjoner

BoX2 konfigureres ved hjelp av WARP Engineering Studio der du kobler sammen maskiner og IT systems i skyen. Dette gjøres ved hjelp av noen få klikk, enkelt og brukervennlig. Lokale funksjoner som lokal databaselagring, alarmservere, datautveksling, rapportering, c# scripting, konfigureres ved hjelp av iX software.

Styrker dine automasjonsløsninger

BoX2 tilbyr ekte industriell styrke. BoX2 er tilgjengelig i basis-, pro og ekstremversjoner og kan brukes i tøffe omgivelser, inkludert elektrisk støy, store temperaturer og vibrasjoner. Box2 har en lang rekke protokoller og kommuniserer med de aller fleste type kontrollere

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...