Beijer Webiq crop

Beijer Electronics kjøper programvareselskapet Smart HMI

Siden 2021 har Beijer Electronics og Smart HMI jobbet sammen og utviklet sterke relasjoner bygget på felles ambisjon om å bringe mennesker og teknologi sammen. Som et resultat av mulighetene selskapenes produkter gir i kombinasjon, er Smart HMI kjøpt opp av Beijer Electronics og blitt en del av selskapet.

Smart HMI er et teknologiselskap som spesialiserer seg på webteknologibasert visualiseringsprogramvare. Programvareplattformen WebIQ er en fremtidsorientert nettbasert visualiseringsplattform med omfattende funksjoner for å lage industrielle web-HMI-er. 

- Ved å kjøpe Smart HMI utvider vi digitaliserings- og visualiseringsmuligheter for våre kunder. Plattformuavhengige nettbaserte teknologier er stadig mer etterspurt og en viktig del av Beijer Electronics' produktstrategi. Smart HMIs kunnskap og teknologier, utfyller og integrerer godt med vårt eksisterende tilbud og våre fremtidige planer for produktutvikling, sier Axel Gustafson, VP Product Management i Beijer Electronics.

- Teamet vårt ser frem til å bli med Beijer Electronics og Ependion. Beijer Electronics' verdensomspennende salgsorganisasjon vil gjøre oss i stand til å vokse sammen, og vår samlede kompetanse vil skape et sterkere tilbud til industriautomatiserings- og IIoT-markedet, sier Egbert Gunia, grunnlegger av Smart HMI GmbH.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.