FG Lapp crop

ATEX-sertifisert Ex-d kapsling med tilhørende gjennomføringer

Behov for å måle og overvåke trådløst i Ex-område

Lapp Automaatio, som forhandles av FG – Tech, tilbyr nå muligheten til å installere det trådløse IoTKey® måle- og fjernovervåkingssystemet i eksplosjonsfarlige områder. Den lange rekkevidden og batterilevetiden, samt god immunitet mot forstyrrelser, er som før.

Den nye funksjonen er en ATEX-sertifisert Ex-d kapsling med tilhørende gjennomføringer. Kapslingen er tilgjengelige i 2 størrelser, en liten kapsling som kan huse 1 transmitter og en stor kapsling som tillater opp til 4 transmittere installert.

Denne teknologien kan brukes i mange krevende industrielle applikasjoner, som for eksempel i energisektoren og kjemiske / petrokjemiske industri. Transmitteren har god interferensimmunitet og lavt energiforbruk. Ett LoRa-Nettverk trenger ikke mange Gateway’er som for eksempel WLAN-baserte nettverk, selv i store fabrikkområder kan målinger ofte samles med en enkelt Gateway.

Bruk flere målepunkter - få forskjellige måledata

På en IoTKey® «flerbruks-transmitter» kan tilkobles opptil tre sensorer for å lese forskjellige måledata, for eksempel temperatur og motstand. Andre variabler kan også leses gjennom den analoge mA / V-inngangen. Naturligvis må utstyret som skal tilkobles velges og installeres i henhold til den nødvendige Ex-klassifiseringen. Måledataene sendes trådløst over lange avstander og under utfordrende forhold til en Gateway som installeres trykt i sikker sone.

Lange avstander? Ikke noe problem

Det internasjonale kommunikasjonsnettverket LoRaWAN (Long Range Wide Area Network) ble valgt for sine trådløse egenskaper. LoRaWAN er en pålitelig, lang rekkevidde dataoverføringsløsning. I Europa brukes 868 MHz frekvensen. Innendørs er den trådløse rekkevidden lett hundrevis av meter, og utendørs kan det være flere kilometer. På grunn av LoRa-teknologien kan batteriet vare i mange år, avhengig av applikasjon.

For mer informasjon, vennligst besøk: http://fgtech.no/produkter/tradlost/iotkey/transmitter

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...