JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.

Med PZ 2.5 S har Weidmüller utviklet et kompakt krympeverktøy spesielt for endehylser i tverrsnittsområdet fra 0,14 til 2,5 mm². Ved å fokusere på små tverrsnitt var det mulig å beholde størrelsen, vekten, åpningsbredden og aktiveringskraften til det nye verktøyet lite, -uten at det gikk ut over krympkvaliteten. Vi har for øyeblikket det minste, profesjonelle krymp-verktøyet for endehylser på markedet.

  • 30 % mindre grepsbredde
  • 30 % mindre åpningsvinkel
  • 30 % mindre vekt
  • Perfekt ergonomi
  • Beste krympekvalitet

Sammenlignet med PZ 6 er PZ 2.5's grepstørrelse 30% mindre, noe som ikke bare gir bedre ergonomi, men også kan bidra til å unngå potensielle skader på håndledd og muskler, spesielt ved lengre arbeidstimer. Dette gjør det spesielt nyttig for presstilkoblinger der PZ 6 kan være for stort eller uhåndterlig, samtidig som det er ideelt for de vanligste endehylsestørrelsene på opptil 2,5 mm².

Link: https://www.jfknudtzen.no/nyhetsarkiv-1/nyhetsarkiv/verktoey-4/pz-2-5-s-krympeverktoey

Lynlader crop

Norsk lynlader med Formel E teknologi

Den norske pioneren innen mobil hurtiglading, Nordic booster, har utviklet verdens første mobile og skalerbare hurtiglader med integrerte batterier - Hummingbird®. Batteriteknologien stammer fra det elektriske racing-mesterskapet Formel E. Den sikrer mulighet til å møte fremtidige behov etter hvert som den elektriske maskinparken utvikler seg.

IIRO RAUTIAINEN

Eaton møter sterk etterspørsel etter avanserte UPS-systemer med ny fabrikk i Finland

Eaton har åpnet en ny toppmoderne fabrikk i Helsinki. Dette skal øke produksjons- og leveringskapasiteten for å møte den voksende etterspørselen etter UPS-systemer. Energistyringsselskapet Eaton er en av verdens største produsenter av 3-fase avbruddsfri strømforsyningssystemer (UPS).

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.