Beckhoff nye crop

Kenneth Janson (t.v.) Fredrik Eftestøl og Kim Kiltveit (t. h.)

Beckhoff Automation øker teknisk stab i vest

Beckhoff Automation har en stadig økende kundemasse og har derfor ansatt Fredrik Eftestøl som applikasjonsingeniør i Stavanger fra 1. september

Fredrik er utdannet automatiker, og har trass sine unge alder flere års erfaring med prosjektering, programmering og igangkjøring av anlegg innen byggautomasjon, kraftindustri og kritisk infrastruktur på flere ulike systemplattformer.

Han har fra tidligere god erfaring med Beckhoff, og er nå godt fornøyd med å kunne konsentrere seg om én plattform: «Jeg har jobbet med mange systemleverandører, men har alltid hatt Beckhoff som en personlig favoritt. Når prosjektet av ulike grunner har valgt andre systemplattformer, har jeg ofte tatt meg selv i å tenke at dette hadde vært mye enklere og smidigere å gjøre med Beckhoff».

Fredrik går inn i stillingen som Applikasjonsingeniør, og skal primært bistå Beckhoffs kunder med teknisk support, applikasjonsstøtte, kursvirksomhet og andre relaterte aktiviteter.

Arbeidssted blir i Sandnes, hvor han sammen med avdelingsleder Kenneth Janson skal følge opp og utvikle Beckhoffs markedsandeler i region Vest.

«Jeg gleder meg til å kunne fokusere på nye og spennende automasjonsløsninger, og ser frem til å kunne bistå Beckhoffs kunder med den samme faglighet, entusiasme og løsningsfokus som jeg selv har opplevd som Beckhoff-kunde!» avslutter Fredrik Eftestøl. 

Pepperl induktiv giver crop

Induktive givere med forbedrede egenskaper fra ledende leverandør

Utviklingen av den nye porteføljen var utvilsomt selskapets lange erfaring

Selv om sylindriske induktive givere har vært på markedet i mer enn 60 år er det fortsatt behov og muligheter for forbedringer. Pepperl+Fuchs har gjennomført en redesign av DC-utgaven som har medført forbedring av egenskaper som er viktige for mange kunder.

les mer...
Håland SVi3-positioner-ventilstiller crop

Ny Masoneilan SVI3 positioner

Håland Instrumentering AS presenterer ny brukervennlig digital ventilpositioner / ventilstiller for pneumatiske kontrollventiler. Den benytter samtidig avansert teknologi for pålitelig og nøyaktig ventil posisjonering.

les mer...
NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe-crop

Driv teknologi for desentraliserte frittstående applikasjoner

Kan enkelt og lokalt styres og betjene

NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW. For drift med variabel hastighet på slike maskiner som ofte bare har en eller noen få drivakser, kan NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren monteres direkte på motoren eller i nærheten av motoren på maskinen.

les mer...
AMNYTT 05 2021 kollasj crop

AMNYTT 05 2021 er publisert

Mange bedrifter er på god vei i å utvikle bærekraftige og lønnsomme arbeidsplasser. Men flere bør følge etter de gode eksempler. Utfordringene er muligens å ta til seg nødvendig kompetanse. Men det er det overkommelig å løse. Snakk med bedrifter som har startet den digitale reise, eller spør anerkjente utviklingsmiljøer. Vi har nødvendig kompetanse her i landet.

les mer...