Beckhoff nytt kontor crop

Skal være en møteplass mellom industrielle og akademiske miljøer.

Beckhoff Automation AS flytter hovedkontoret til Forskningsparken i Vestfold

Etter 9 år i Tønsberg har Beckhoff Automation AS bestemt å flytte kontorene til Forskningsparken i Vestfold. Flyttingen skjer den 1. juli. Forskningsparken ligger i samme område som Universitetet i Sørøst-Norge, Campus Vestfold, på Bakkenteigen rett utenfor Horten sentrum.

Forskningsparken er et møtested mellom industri og akademika og er et samlingspunkt for kunnskapsutvikling, forskning og nyskapning.

Målet med Forskningsparken har siden starten vært å tilrettelegge for et innovasjonsmiljø i Vestfold ved å være en møteplass mellom industrielle og akademiske miljøer.

Flyttingen vil skje den 1. juli, og vi ser frem til å bli en del av miljøet i Forskningsparken, sier daglig leder, Kim Kiltveit

Om Beckhoff

Beckhoff Automation er et globalt selskap med 3900 ansatte og hovedkontor i Verl i Tyskland, og har i dag et verdensomspennende nettverk av 37 datterselskaper og 75 distributører. Selskapet hadde en global omsetning i 2017 på 810 millioner euro, og har hatt en gjennomsnittlig vekst hvert år på 16% siden 2002.

Siden Beckhoff Automation ble grunnlagt i 1980 har vi statset konsekvent på utvikling av innovative produkter og løsninger, på grunnlag av PC-basert styringsteknikk, som er grunnlaget til den vedvarende suksessen.

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...