Beckhoff nytt kontor crop

Skal være en møteplass mellom industrielle og akademiske miljøer.

Beckhoff Automation AS flytter hovedkontoret til Forskningsparken i Vestfold

Etter 9 år i Tønsberg har Beckhoff Automation AS bestemt å flytte kontorene til Forskningsparken i Vestfold. Flyttingen skjer den 1. juli. Forskningsparken ligger i samme område som Universitetet i Sørøst-Norge, Campus Vestfold, på Bakkenteigen rett utenfor Horten sentrum.

Forskningsparken er et møtested mellom industri og akademika og er et samlingspunkt for kunnskapsutvikling, forskning og nyskapning.

Målet med Forskningsparken har siden starten vært å tilrettelegge for et innovasjonsmiljø i Vestfold ved å være en møteplass mellom industrielle og akademiske miljøer.

Flyttingen vil skje den 1. juli, og vi ser frem til å bli en del av miljøet i Forskningsparken, sier daglig leder, Kim Kiltveit

Om Beckhoff

Beckhoff Automation er et globalt selskap med 3900 ansatte og hovedkontor i Verl i Tyskland, og har i dag et verdensomspennende nettverk av 37 datterselskaper og 75 distributører. Selskapet hadde en global omsetning i 2017 på 810 millioner euro, og har hatt en gjennomsnittlig vekst hvert år på 16% siden 2002.

Siden Beckhoff Automation ble grunnlagt i 1980 har vi statset konsekvent på utvikling av innovative produkter og løsninger, på grunnlag av PC-basert styringsteknikk, som er grunnlaget til den vedvarende suksessen.

KUKA Platform_KMP200 crop

Effektiv og fleksibel produksjonsflyt med KUKAs mobile plattform KMP 200

Kravene til kortere reaksjonstid og økt fleksibilitet blir stadig større i dagen

KUKA fortsetter utviklingen av mobile produkter som bidrar til enklere prosesser i produksjonsindustrien.  Nå lanseres den siste i rekken, den autonome plattformen KUKA Mobile Plattform 200, for bruk på produksjonssteder der det er liten plass.

les mer...
ABB smart sensor crop

ABBs smartsensorer bidrar til å løse et av industriens største problemer

Konvensjonell tilstandsovervåkning av motorer er kostbart og tidkrevende

I dag driver motorer og pumper vitale industrielle applikasjoner. Likevel er det ofte vanskelig å vurdere tilstanden til motorene. Smarte sensorer gjør det mulig å være mer effektive og produktive enn før med prediktivt vedlikehold.

les mer...
Edge computer crop

Må øke fokus på IT-sikkerhet blant små- og mellomstore bedrifter

Fremtidens trusler blir mer målrettede og at ny teknologi vil gjøre det enklere

– Siden sikkerheten hos de store bedriftene er blitt bedre, vil angrepene i økende grad komme mot mindre bedrifter. Det nytter ikke bare å sikre de store - alle må bli sikrere, om landet skal bli sikrere, avslutter Malmedal.

les mer...
Powell Nordlandsnett mast crop

Automatiserer store deler av vedlikeholdsjobben

Håper vi å kunne skape mer effektive vedlikeholdsprosesser

Powel har utviklet en programvareløsning som sanntidsovervåker strømnettet og gjør det mulig å automatisere store deler av vedlikeholdsjobben til nettselskapene. Powel Sensor Connect samler og behandler ulike datakilder i strømnettet innenfor en og samme plattform. Dette gir nettselskapene innsikt i den faktiske tilstanden i strømnettet, helt ned på komponentnivå.

les mer...