Sigum Baumer crop

Har hatt et godt samarbeide i nærmere 20 år,

Baumer velger Sigum Fagerberg AS

Som en av Europas ledende produsenter av prosessinstrumentering og sensorer, har Baumer i mange år vært representert med flere forhandlere i Norge. For å styrke sin markedsposisjon, koordinere aktiviteter og utvikle sin service og tilstedeværelse i det norske markedet, har Baumer inngått en eksklusiv avtale med Sigum Fagerberg AS som sin representant på det norske markedet.

Det er ingen hemmelighet at Baumer og Sigum Fagerberg AS har hatt et godt samarbeide i nærmere 20 år, men med dette nye, utvidede samarbeidet blir vi nå Baumers forlengede arm i Norge.

Vår instrumentavdeling har lang erfaring med Baumers prosessinstrumenter, og med kvalitetsrådgivning og dyptgående kompetanse vil vi nå også representere Baumers store utvalg av sensorer og enkodere på det norske markedet.

Baumers prosessinstrumenter er godt kjent, spesielt innenfor næringsmiddel- og farmasøytisk industri, men er også en betydelig aktør innenfor havbruk, olje/gass, vann og avløp, marine- og prosessindustrien.

Med prisvinnende teknologi står Baumer i framkant av utviklingen også innen sensorer og enkodere for automasjonsindustrien, og vi tar nå fatt på et nytt og spennende kapittel hvor vi skal representere Baumers solide produktutvalg på en enda bedre måte i Norge. Tillit, kunnskap og god service vil gå hånd i hånd med fornøyde, trygge og kvalitetsbevisste kunder.

Sigum Fagerberg AS representerer flere av Europas ledende produsenter av ventiler, aktuatorer, instrumenter og filtersystemer og leverer til de aller fleste bransjer i Norge. Med vårt hovedkontor, lager og serviceverksted lokalisert i Moss, samt vår salgsavdeling og serviceavdeling på Billingstad, er vi leverandør og rådgiver for kunder innen bl.a vann/avløp, næringsmiddelindustrien, olje/gass, marine- og prosessindustri over hele landet.
Med Baumer som en stor partner komplimenteres nå vårt brede spekter av produkter og tjenester ytterligere.

Se www.sifag.no for mer informasjon.

Baumer er en av Europas ledende produsenter av prosessinstrumentering, sensorer og enkodere til prosessindustrien, næringsmiddel- og farmasøytisk industri, havbruk, vann/avløp, olje/gass, marine- og generell automatisering. Baumers hovedkontor ligger i Sveits, men produksjonen foregår ved fabrikker over hele Europa. Baumer eier også Bourdon instruments som er en av verdens største (og selveste oppfinneren) produsenter av manometre, samt velkjente Hübner Berlin, verdens ledende produsent av enkodere.

Se www.baumer.com for mer informasjon.

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.

Emerson TopWorx_DVR_Iso crop

Emerson lanserer en kompakt ventilposisjonsensor som er konstruert for rask og enkel igangsetting

TopWorx DVR Switchbox er en kompakt og robust ventilposisjonerer av høy kvalitet som leverer pålitelige tilbakemeldinger om åpen/lukket ventilposisjon. Emerson lanserer nyeTopWorx™ DVR Switchbox. Den kombinerer et robust hus av resin, en kompakt størrelse og et patentert kamhjuldesign som leverer et pålitelig verktøy for tilbakemelding om ventilposisjoner for vann- og spillvannsystemer, næringsmiddel- og drikkevareproduksjon og industrielle bruksområder.